Şehitler İçin Fidan Diktiler

Silopili öğrenciler, 'Zeytin Dalı Harekatı' şehitleri için fidan dikti

Haberler 20.03.2018 - 09:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

IRNAKn Silopi ilçesinde, örenciler, Türk Silahl Kuvvetlerince (TSK) Afrindeki terör örgütlerine yönelik sürdürülen Zeytin Dal Harekatnda ehit olan askerler için okullarnn bahçesine fidan dikti.

Silopi stiklal lk ve Ortaokulunun bahçesinde, Zeytin Dal Harekatnda ehit olan askerler için fidan dikim etkinlii yapld. Örenciler, kazma ve küreklerle topra kazp, fidanlar dikerek, can suyu verdi. Her snf tarafndan bir fidann bakm üstlenildi. Örenciler, ehitler için fidan diktiklerini belirterek, kahramanca savaan askerlerle birlikte bu fidanlar sulamay umut ettiklerini söyledi.

EHTLER çN FDAN DKTLER

stiklal lk ve Ortaokulu Müdürü Özhan Özyer, okul örencilerinin milli birlik ve beraberlik duygularn canl tutmay hedeflediklerini belirterek, Hepimizin bildii gibi Zeytin Dal Harekat mazlumlara bir ses, ülkemizi bölmek isteyenlere kar bir ders niteliinde olmutur. Bizler de bu kutlu yolda bir adm atabilmek amacyla çocuklarmzn milli bilinci ve manevi duygularn canl tutmak amacyla böyle bir etkinlik gerçekletirdik. ehit anneleri ve ehit babalar üzülmesinler. çocuklar ölmemitir, yaamaktadrlar. Bir okulda, bir kütüphanede, bir fidanda ve en önemlisi de çocuklarmzn kalplerinde yaamaktadrlar ve yaamaya da devam edeceklerdir dedi.

Ana Sayfaya Git