Şehitler Uğurlandı

Batman'da PKK'nın tuzağında şehit düşen iki asker dün memleketlerinde gözyaşları ile son yolculuklarına uğurlandı.

Haberler 14.08.2017 - 09:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batmann Sason lçesinde askeri aracn geçii srasnda PKKllarca döenen patlaycnn infilak ettirilmesi sonucu ehit düen 24 yandaki Jandarma Özel Harekat Uzman Onba ahan Sezer memleketi Samsunun Bafra lçesinde, jandarma Uzman çavu 27 yandaki Gürcan Kepekcinin cenazesi, memleketi Kahramanmarata 5 bin kiinin katld törenin ardndan gözyalaryla topraa verildi. ehit annesi Emine Sezer, Olum, biricik yavrum. Ben seni böyle mi gönderdim? Benim cierimi yakanlarn Allah ocaklarn yaksn. Allah hepsinin belasn versin diyerek feryat etti

CERM YAKANLAR

Jandarma özel harekat uzman onba ahan Sezerin cenazesi önceki gece askeri uçakla Sinop Havalimanna ardndan da karayoluyla memleketi Samsunun Bafra lçesine getirildi. Bu Sabah Bafra Devlet Hastanesinden alnan bekar olan ehit Sezerin cenazesi ilk olarak çetinkaya Mahallesindeki babasnn evine getirildi. Olunun tabutuna bakarak sinir krizleri geçiren acl anne Emine Sezer, Olum, biricik yavrum. Ben seni böyle mi gönderdim. Benim cierimi yakanlarn Allah ocaklarn yaksn. Allah hepsinin belasn versin diyarek feryat etti.

Dua edilip helallik alnmas ardndan ehidin cenazesi tören için çetinkaya Merkez Camiine getirildi. Törene salk Bakan Ahmet Demircan, Ak Parti Genel Bakan Yardmcs çidem Karaaslan, MHP Grup Bakan Vekili Erhan Usta, Jandarma Genel Komutanl Lojistik Komutan Tugeneral Münir Güzel, ilçe belediye bakanlar, kamu kurum ve kurulularn müdürleri, ehidin babas Hasan, annesi Emine, kardeleri Volkan, Merve, ehidin yaknlar ve çok sayda katld. 1 hafta önce göreve balad belirtilen Jandarma Özel Harekat Uzman Onba ahan Sezer için ölen namaz sonrasnda klnan cenaze namaz ardndan cenazesi ayn mahalledeki mezarlkta topraa verildi.

EHD 5 BN K UURLADI

Jndarma Uzman çavu 27 yandaki Gürcan Kepekcinin cenazesi, memleketi Kahramanmarata 5 bin kiinin katld törenin ardndan gözyalaryla topraa verildi.

ehit Uzman çavu Gürcan Kepekcinin cenazesi, hastane morundan alndktan sonra helallik için Eyüp Sultan Mahallesindeki baba ocana götürüldü. ehidin cenazesi daha sonra tören için Ulu Camiye getirildi. Burada düzenlenen törene Kahramanmara Valisi Vahdettin Özkan, Ak Parti milletvekilleri Veysi Kaynak, mran Klç, Mehmet Uur Dilpak, Celalettin Güvenç, Jandarma Adana Bölge Komutan Tümgeneral Hac lba, Büyükehir Belediye Bakan Fatih Mehmet Erkoç, ehidin ailesi, askeri ve mülki erkan ile vatandalar katld.

E BERSYLE, ANNES PARKASIYLA GELD

Cenaze törenine anne Nigar Kepekci olunun parkasyla, 3 yandaki olu Milcan Efe ile camiye gelen 7 aylk hamile Yasemin Kepekci ise einin mavi beresiyle katld. Acl e Kepekci, elinde beresiyle ehit einin tabutuna sarlarak atlar yakt. Tabuta sarlp fotoraf öpen ehidin yaknlar da gözyalarna douldu. ehit Uzman çavu Gürcan Kepekcinin cenazesi, ölen namaznn ardndan cenaze namaznn klnmasndan sonra silah arkadalar tarafndan omuzlara alnd. Cenaze aracna konulan ehit Gürcan Kepekcinin cenazesi, eyh Adil Mezarlnda gözyalar arasnda topraa verildi.

Ana Sayfaya Git