Selahattin niye Edirne’de?

Edirne Cezaevi’nde kalan oğlu, HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı ziyarete giderken kaza geçiren anne Sadiye Demirtaş, “Selahattin neden Edirne’de?” diye sordu.

Haberler 14.12.2019 - 11:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Edirne Cezaevinde kalan olu, HDPnin eski E Genel Bakan Selahattin Demirta ziyarete giderken kaza geçiren anne Sadiye Demirta, Selahattin neden Edirnede? diye sordu.

Kaza sonras Demirta ailesini hastanede ziyaret eden Duvar gazetesi yazar Vecdi Ervay, 1600 kilometrelik uzaktaki olunu görmek için ziyarete gelirken kaza geçiren Sadiye Demirtan kendisine Göremeden geri döndüm dediini aktard.

eker hastal, guatr ve tansiyon hastal olan olduu için aylardr Edirne F Tipi Cezaevindeki olu Demirta görmeye gidemediini belirten Erbay, Sadiye Demirtan Selahattin niye Edirnede? diye sorduunu yazd.

SELAHATTNDEN KORKTUKLARI çN

Erbay, Demirtan annesinin cevab yine kendisinin verdiini belirterek çünkü onlara kar duran bir tek Selahattin var. Korktuklar için Selahattini hapse koydular dediini aktard. Erbay, Sadiye Demirtan hastane yatanda unlar söylediini yazd: Gittik oraya kadar, kaza geçirdik, onu orada tutan devletin içi rahat m imdi? Selahattinin hiçbir suçu yoktur. Sonuna kadar olumun yanndaym.

DEMRTAA BU YAPILIYORSA

Erbay, yazsn u ifadelerle noktalad:

Selahattin Demirta Mecliste grubu bulunan yaklak 6 milyon oy alm bir partinin önceki dönem e bakan ve ailesinden 1600 kilometre uzakta bir cezaevinde tutuluyor. Güçlü bir politikacya ve ailesine yönelik bu uygulama, kim bilir dier mahpuslar nasl bir eziyet çekiyor dedirtiyor insana.

Ana Sayfaya Git