Selçuk Bayraktar'dan T3 Vakfı iddialarına ilişkin açıklama

Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile T3 Vakfı arasındaki Deneyap Teknoloji Atölyelerine ilişkin iş birliği hakkındaki bağış ve tahsis iddialarının asılsız olduğunu bildirdi.

Haberler 04.05.2020 - 01:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bayraktar, Twitter üzerinden yapt açklamasnda Cumhuriyet Halk Partisi Genel Bakan Yardmcs Veli Ababann T3 Vakfnn BBden ba ve tahsis ald yönündeki iddialarnn aslsz olduunu kaydetti.

Asla Milli Teknoloji Hamlesi yolundan dönmeyeceklerini vurgulayan Bayraktar, Asla örencilerimizi, gençlerimizi yalnz brakmayacaz. Ve asla ahlaksz iftiralara göz yummayacaz. Sayn Ekrem mamolu, bu ahsn iftiralarn siz tekzip etmezseniz, Deneyaplara ilikin protokolü T3 Vakf olarak biz feshedeceiz. ifadelerini kulland.

Ababann iddialarna ilikin BB Bakan Ekrem mamolunu tekzip etmeye davet eden Bayraktar, unlar kaydetti:

Kimseden bir kuru ba, 1 metrekare yer devir veya tahsis almadk. Bilakis ortak hizmetlere emek ve maddi destek verdik, vermeye devam ediyoruz. BBde 11 aydr partinizin belediye bakan var. Deneyaplar halen BBnin 11 kültür merkezinde açk. Bize aktarlan tek kuru varsa, hukuksuzluk varsa neden hala kapatmadnz? BB neden bu hizmetlerin reklamn her mecrada yapmaya devam ediyor? Sayn Ekrem mamolu bu ahsn ahlaksz iftiralarn tekzip etmeyecekseniz biz T3 Vakf olarak i birlii protokolünü tek tarafl feshedeceiz. Ücretsiz mekan salamaya hazr binlerce gönüllümüz var.

Ana Sayfaya Git