Selçuk öğretmenlerle!

Bakan Ziya Selçuk, Diyarbakır'da "İmam Hatip Okulları Vizyon Seminerleri" toplantısına katıldı

Haberler 26.02.2020 - 09:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Din Öretimi Genel Müdürlüünce, 2023 Eitim Vizyonunun Güçlü Öretmen Güçlü Gelecek ilkesi dorultusunda bölgesel olarak düzenlenen mam Hatip Okullar Vizyon Seminerlerinin Diyarbakr toplants, Milli Eitim Bakan Ziya Selçukun katlmyla gerçekletirildi.

Büyükehir Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezindeki programa ildeki imam hatip okullarnda görev yapan 1700 eitimci katld.

GÜçLÜ ÖRETMEN

Toplantda, eski Diyanet leri Bakan Prof. Dr. Mehmet Görmez, Gençlik Balamnda Din Eitimi Veren Kurumlarmz ve Eitimcilerimizin Evrensel Sorumluluklar, Din Öretimi Genel Müdürü Nazif Ylmaz, Bugünden Gelecee Din Öretimi Vizyonumuz ve Temel Eitim Genel Müdürü Cem Gençolu da Temel Eitim ve Gelecein Eitimi konulu sunum yapt.

MAM HATP DARECLER

mam hatip okullarndaki idareci ve öretmenlerin mesleki bilgi, beceri, tutum ve deerler alanndaki geliimi, eitim-öretim hizmetlerinin daha verimli ve nitelikli yürütülmesi, eitim yöneticilerinin liderlik ve yönetiim becerilerinin gelitirilmesi de hedeflenen seminer daha önce Erzurum, Edirne, Tekirda, Krklareli, Düzce, Bolu, Sakarya, Yalova, rnak, stanbul, Ankara, Krkkale, Krehir ve çankrda düzenlenmiti. Toplantya, Diyarbakr Valisi ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Hasan Basri Güzelolu ile Sur Kaymakam Abdullah çiftçi de katld.

Ana Sayfaya Git