Selçuk: "Terör artık bitsin, anneler kazansın"

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk: "Terör artık bitsin, anneler kazansın"

Haberler 10.09.2019 - 10:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Aile, çalma ve Sosyal Hizmetler Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, Diyarbakrda HDP il binas önünde oturma eylemi yapan aileleri ziyaret ettikten sonra düzenledii basn toplantsnda çarda bulundu. Bakan Selçuk, Buradan, tüm STKlarmz, sanatçlarmz, akademisyenlerimizi, basn mensuplarmz bu sesi duyurmaya davet ediyorum. Hep beraber gelin annelerin sesine ses olalm, gelin teröre kar tek yürek olalm ve bu terör artk bitsin, anneler kazansn diyoruz dedi.

Aile, çalma ve Sosyal Hizmetler Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, Diyarbakrda çocuklar terör örgütü PKK tarafndan kaçrlan ve HDP Diyarbakr l Bakanl önünde eylem yapan aileleri ziyaret ettikten sonra Diyarbakr Valiliinde Vali ve Büyükehir Belediye Bakan vekili Hasan Basri Güzelolu ile birlikte ilikin açklamalarda bulundu.

Annelerin, ailelerin yanndayz

Annelerin çocuklarn terör örgütünün elinden kurtarma mücadelesi verdiini kaydeden Bakan Selçuk, Biz bu mücadelede annelerin, ailelerin yanndayz. Anneler burada, Sizlere verecek çocuumuz yok diyerek destans bir direnii sürdürmekteler. Bu sesin her yerde duyulmas gerekiyor. Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoann da vurgulad gibi inanyoruz ki, annelerimizin bu onurlu direnii terör örgütüne diz çöktürecek. Hükümet olarak annelerimizin, ailelerimizin yanndayz. Ben bugünkü ziyaretimde açk ve net görüyorum ki, anneler kazanacak. Bu cesur yürekli kadnlar hiçbir gücün susturamayacan, onlar ziyaret edeceklerin çok daha iyi anlayacaklarn düünüyorum. Buradan, tüm STKlarmz, sanatçlarmz, akademisyenlerimizi, basn mensuplarmz bu sesi duyurmaya davet ediyorum. Tarih bugünleri annelerin destans mücadelesini destek verenleri de, bu sese susanlar da yazacak. Hep beraber gelin annelerin sesine ses olalm, gelin teröre kar tek yürek olalm ve bu terör artk bitsin, anneler kazansn diyoruz, hep beraber diye konutu. Bakan Selçuk ve Vali Güzelolu ile protokol ekibi, daha sonra basna kapal toplant gerçekletirdi.

Ana Sayfaya Git