Sele kapılanları belediye kurtardı

Diyarbakır'da etkili olan sağanak yağış ve yağmur kısa sürede bir çok yerleşim yerinde hayatı olumsuz etkiledi.Kırsal bölgelerde oluşan sel olayları zor anlar yaşatırken,bir çok büyük ve küçük baş hayvan,Bağlar Belediyesi ekipleri tarafından kurtarıldı.

Haberler 03.04.2020 - 00:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bölgede etkili olan saanak ya ksa sürede hayat olumsuz etkileyerek sel olaylarna dönütü. Diyarbakrda olumsuz hava koullarnn etkiledii yerlerin basnda gelen Balar ilçesinde sele kaplan hayvanlar için hemen harekete geçen Balar Belediyesi görevlendirdii ekiplerle ilgili yerleim yerlerine ulat. Ekipler ,i makinalar aracl ile bir çok büyük ve küçük ba hayvan telef olmaktan kurtard.Halatlarla balanan hayvanlar,karaya çkarlarak sahiplerine teslim edildi.

VATANDALAR TEEKKÜR ETT

Krsal Telli Kaya Mahallesinde Hayvanlar telef olmaktan kurtarlan krsal yerleim yerlerindeki vatandalar,Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu ve ekiplere teekkür etti. Balar Belediyesinin 2019 yl son bahar döneminde krsal bölgelere hayata kazandrd menfez köprüler sayesinde ise ulamda aksama yaanmad ve tarm arazileri zarar görmedi.

Ana Sayfaya Git