Selin izleri siliniyor

Önceki gün meydana gelen ve 3 kişinin hayatını kaybettiği selin izleri silinirken, kuvvetli sağanak nedeniyle yaşanan taşkınlar sonrası biriken suyun tahliyesi ve temizlik çalışmalar sürüyor.

Haberler 11.06.2019 - 01:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ankarada önceki gün meydana gelen ve 3 kiinin hayatn kaybettii selin izleri siliniyor. Etkili olan saanak nedeniyle yaanan taknlar sonras biriken suyun tahliyesi ve temizlik çalmalar devam ediyor.

Ankara Valilii koordinesinde çalmalarn sürdüren l Afet ve Acil Durumlar Müdürlüü ile Ankara Büyükehir Belediyesine bal ASK ve tfaiye Daire Bakanl ekipleri, hasar tespit çalmalarn sürdürürken, hayatn normale dönmesi için de youn bir temizlik çalmas yürütüyor.

ZLER SLNYOR

Ekipler, sel felaketinden en çok etkilenen ilçeler arasnda yer alan Etimesgut, Sincan ve çankayada bodrum katlarnda biriken suyu tahliye ederek, saanak ya srasnda tahrip olan ve tkanan yamur suyu zgaralarn temizledi, zarar gören mazgallar yeniledi.

Öte yandan Etimesgut lçesi Piyade Mahallesinde hayatn kaybeden esnafn i yerinin deposundaki elektrik kaçan onaran ve biriken sular tahliye eden ekipler, çankaya lçesi Karata Mahallesinde bahçe kapsn kapatmak isterken sele kaplarak yaamn yitiren kadnn evinin bulunduu bölgedeki derede de slah çalmas yapyor.

yerleri, konut ve araçlarla ilgili hasar tespit çalmalar da devam ediyor.

Ana Sayfaya Git