Sertlik dili yumuşadı

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu "Referandum yaklaştıkça gerginliği tırmandıracak söylemler ve üslup yavaş yavaş yerini daha sakin bir ilerlemeye bıraktı. İnşallah 17 Nisan'da yeni bir Türkiye ile uyanırız"

Haberler 03.04.2017 - 09:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Bakan Zekeriya Yapcolu, Referandum yaklatkça gerginlii trmandracak söylemler ve üslup yava yava yerini daha sakin bir ilerlemeye brakt. nallah 17 Nisanda yeni bir Türkiye ile uyanrz. dedi.

Yapcolu, 16 Nisanda yaplacak referanduma partisinin yaklamn deerlendirdi.

Referandumda kararlarnn evet yönünde olacan belirten Yapcolu, Daha önce evet dediimizi açklamtk. Bu nedenle kararmzn arkasndayz. nallah öyle görünüyor ki 16 Nisanda sandktan evet çkacaktr. Ancak sistemin iyi anlatlmas gerekiyor. Parti olarak halkmza gerekçelerini iyi anlatmaya çaltk. yi bir netice almay düünüyoruz. diye konutu.

SERTLK DL YUMUADI

Yapcolu, referandum yaklatkça gerginlii trmandracak söylemler ve üslubun, yava yava yerini daha sakin bir ilerlemeye braktna dikkati çekerek, Bu hayra alamettir. nallah 17 Nisanda yeni bir Türkiye ile uyanrz. ifadelerini kulland.

Bölgedeki evet ortalamasnn genelden biraz geride kalabileceini anlatan Yapcolu, Öyle görünüyor ki bu bölgedeki baz illerde evet oylar biraz daha fazla çkabilir ama her halükarda evet oylar ile hayr arasnda çok fazla uçurum olmayaca ve birbirine yakn görünüyor. deerlendirmesinde bulundu.

Öte yandan yaknlarn kaybeden baz partililere taziye ziyaretinde bulunan Yapcolu, daha sonra esnafla bir süre sohbet etti.

Yapcolu, temaslarnn ardndan Bingöle geçti.

Ana Sayfaya Git