Sevda Noyan ifade verdi

Katıldığı bir televizyon programında, "15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Bizim aile 50 kişiyi götürür" sözleri ile “ölüm listesi” hazırlayan Sevda Noyan, şüpheli sıfatıyla ifade verdi.

Haberler 21.05.2020 - 00:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Katld bir televizyon programnda, 15 Temmuz kursamzda kald, istediklerimizi yapamadk. Bizim aile 50 kiiyi götürür sözleri ile ölüm listesi hazrlayan Sevda Noyan, üpheli sfatyla ifade verdi.

Ülke TVde Esra Elönüün sunduu Arafta Sorular isimli programa katlan Sevda Noyan, 15 Temmuz kursamzda kald. Vallahi yapamadk istediklerimizi. Bo bulunduk. Yanl anlalmasn, doru anlalsn. Bizim aile öyle bir 50 kiiyi götürür, onu söyleyeyim yani. Biz çok donanmlyz bu konuda, maddi manevi olarak. Ayaklarn denk alsnlar. Bizim hala sitede var 3-5. Benim listem hazr açkças sözleriyle tepki toplam, Noyan hakknda birçok vatanda suç duyurusunda bulunmutu.

FADE VERD

Yaplan ikayetlerin ardndan soruturma balatan stanbul Cumhuriyet Basavcl Noyana ifade vermesi için tebligat gönderdi.

Bunun üzerine Noyan bugün avukatyla birlikte çalayandaki stanbul Adalet Sarayna giderek Basn Suçlar Soruturma Bürosuna ifade verdi. Noyan ifadesinin ardndan avukatyla adliyeden ayrld.

Ana Sayfaya Git