Sevinç şehit oldu

Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonucu, Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Emre Sevinç şehit oldu.

Haberler 12.11.2022 - 01:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milli Savunma Bakanlığından (MSB) yapılan açıklamaya göre, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonucu, Piyade Astsubay Kıdemli çavuş Emre Sevinç yaralandı. Sevinçin derhal hastaneye sevk edildiği, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu bildirildi.

Açıklamada, ayrıca Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allahtan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz. ifadelerine yer verildi.

BURSA VALİSİ

Bursa Valisi Yakup Canbolat da, kentte yaşayan Piyade Astsubay Kıdemli çavuş Emre Sevinçin (28), Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit düştüğünü duyurdu. AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç da yaptığı paylaşımda, Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde Şehit olan kahraman askerimiz P. Asb. Kd. çvş. Emre Sevinçe Cenab-ı Allahtan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyorum. Aziz Milletimizin başı sağ olsun dedi.

2 AY ÖNCE NİŞANLANMIŞTI

Sevinçin acı haberi Bursanın Osmangazi ilçesi Yeşilova Mahallesinde oturan ailesine bildirildi. Mehmet-Zeynep Sevinç çiftinin 3 çocuğunun en büyüğü olan ve 2 ay önce nişanlanan Emre Sevinçin cenazesi, yarın Bursanın Harmancık ilçesinde askeri törenle toprağa verilecek.

Ana Sayfaya Git