Seyahat Yasağı, Kurban Bayramı uçak bileti alınmasını tavan yaptırdı

Ucuz uçak bileti, en uygun uçak bileti aramaları 1 Haziran itibari seyahat yasağının kalkması akabinde çok merak ediliyor. Uçak bileti satışlarının tavan yaptığı açıklaması sonrasında sosyal medya da uçak biletleri fiyatlarının 2 katı arttığı da iddia edildi. Mevcut pandemi yayılmasını engellemek ve şehirler arası yayılmayı engellemek adına seyahat yasağı getirilmişti. Ancak normalleşme sürecinde 1 Haziran da kalkacak olan seyahat yasağı sonrasında Ucuz uçak bileti, en uygun uçak bileti ramaları konusunda sizler içi araştırma yaptık.

Haberler 30.05.2020 - 00:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ucuz uçak bileti, en uygun uçak bileti aramalar 1 Haziran itibari seyahat yasann kalkmas akabinde çok merak ediliyor. Uçak bileti satlarnn tavan yapt açklamas sonrasnda sosyal medya da uçak biletleri fiyatlarnn 2 kat artt da iddia edildi. Mevcut pandemi yaylmasn engellemek ve ehirler aras yaylmay engellemek adna seyahat yasa getirilmiti. Ancak normalleme sürecinde 1 Haziran da kalkacak olan seyahat yasa sonrasnda Ucuz uçak bileti, en uygun uçak bileti ramalar konusunda sizler içi aratrma yaptk.

Kabine toplantsnn ardndan ulusa sesleni gerçekletiren Bakan Erdoan, ehirleraras seyahat snrlamas 1 Hazirandan itibaren tamamyla kaldrlmtr. Gelimeleri takip ederek, olumsuz bir durum görmemiz halinde baz illerimiz için bu kstlamay yeniden getirebiliriz. dari izinde bulunan veya esnek çalma sistemine dahil olan kamu personeli, 1 Haziran tarihi itibaryla normal mesaiye balayacaklar. Kreler ve gündüz bakm evlerinin tamam da buna uygun ekilde 1 Haziranda açlacak. Salk Bakanl tarafndan tanmlanan ve takibi yaplan kronik hastal olan kamu personelinin durumlar, kurumlarnca deerlendirilecek. Sokaa çkma kstlamalarnn bazlarn bir müddet daha sürdürmekte fayda görüyoruz. 65 ya ve üstünün sokaa çkma snrlamas ve pazar günleri 14.00-20.00 saatleri arasnda istisna kapsamnda olma uygulamas devam edecek. ifadelerini kulland..

çocuklar için HES kodu alnamadndan THYden uçak bileti almlarnda sorun yaanyor

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan dün itibariyle yeni normalleme takvimini açklad.

Açklanan takvime göre 1 Haziran itibariyle hemen hemen tüm sektörler yeni normalleme takvimi çerçevesinde hizmet vermeye balayacak.

HES KODUNDAN DOLAYI UçAK BLET ALINAMIYOR

Uçak bileti almlarnda HES kodundan dolay sorun yaanyor. 18 yandan küçük çocuklu aileler kendisi için HES kodu alabiliyor.

18 yandan küçük çocuklar için ise HES kodu alnamyor.

1 yanda bir çocuu olan anne kendisine bilet alabiliyorken, sistem çocuk için HES kodu alnamadndan bilet almasna izin vermiyor.

Ayrca alnan HES kodlar TC ile uyumlu olmas gerekiyor

Uçak bileti araynn revaçta olduu u günlerde, erken bilet alma kampayalarndan vatandan faydalanmak istedii de aikar. Özellikle de Kurban Bayram arefesinde, uçak bileti almak için herkes bir araya girdi.

Ana Sayfaya Git