Siirt'te güvenlik korucularına hizmet içi seminer

Siirt Vali Yardımcısı Selim Erkovan, "Devletimizin bütünlüğüne yönelik haince, sinsice saldırılar yapan ihanet şebekelerini yok etmek ve etkisiz hale getirmek için çalışan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, polislerimiz ve güvenlik korucularımız milleti ile daha güçlü ve kararlıdır." dedi.

Haberler 18.12.2019 - 09:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ller daresi Genel Müdürlüü tarafndan Siirtte görev yapan güvenlik korucularna yönelik hizmet içi eitim semineri düzenlendi.

Halk Eitim Merkezinde düzenlenen seminerde konuan Vali Yardmcs Erkovan, çileri Bakanl himayelerinde gerçekletirilen eitim programna katlan güvenlik korucularna teekkür etti.

Erkovan, güvenlik güçlerinin, tam bir koordinasyon halinde her türlü terörist saldrya kar kararllkla mücadele yürüttüüne iaret ederek, Binlerce yldr bu topraklar üzerinde bar, kardelik ve huzur içinde yaayan vatandalarn arasna, kin, nefret ve fitne sokmaya çalanlara frsat vermeyeceiz. Devletimizin bütünlüüne yönelik haince, sinsice saldrlar yapan, ihanet ebekelerini yok etmek ve etkisiz hale getirmek için çalan Türk Silahl Kuvvetlerimiz, polislerimiz ve güvenlik korucularmz milleti ile daha güçlü ve kararldr. diye konutu.

Güvenlik, asayi ve özelikle terörle mücadelede, güvenlik güçlerinin sahada en büyük destekçisinin güvenlik korucular olduuna dikkati çeken Erkovan, güvenlik güçlerinin, kahraman güvenlik korucular ile ilde çok ciddi çalmalara imza attn aktard.

Erkovan, unlar kaydetti:

Özellikle masum halkmz ve güvenlik güçlerimizi hedef alan, hain bölücü terör örgütüne kar ortak operasyonlarla önemli baarlar elde edilerek halkmzn yalnzca bugünü için deil, gelecei için de güven verilmekte. Ülkemizin birliine, dirliine ve bölünmez bütünlüüne kar, her türlü ihanetin karsnda, inanç dolu gösünüzü siper ettiiniz müddetçe, bu millet, bu devlet ve bu kutsal vatan topraklar, al bayran gölgesinde ilelebet yaamaya devam edecek. Güvenlik korucularmzn donanmlarnn artrlmas, ekonomik artlarn iyiletirilmesi için de Bakanlmz tarafndan önemli çalmalar yaplmakta. Bu eitimler çerçevesinde, lçe Jandarma komutanlklarnn koordinesinde sizlere verilecek her bir görevi 24 saat kesintisiz olarak, yine milletimizin asayi ve güvenlii için en iyi ekilde yerine getireceinize inanyor, baarlar diliyorum.

Daha sonra ller daresi Genel Müdürlüü Korucular Daire Bakan Mithat Can Kutluca, Güvenlik Korucular ube Müdürü Meltem Tekinkuruolu ve Yldrm Beyazt Üniversitesi Öretim Üyesi Doç. Dr. Ouzhan Aydn birer konuma yapt, güvenlik korucularnn sorun ve talepleri dinlendi.

Toplantya, Siirt ehit Gazi Aileleri ve Güvenlik Korucular Federasyonu Bakan Nedim Ayhan da katld.

Ana Sayfaya Git