"Silvan Geleceğine Sahip Çık Projesi"

Silvan Kaymakamlığının destekleriyle İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinesinde "Silvan Geleceğine Sahip Çık Projesi"nin hayata geçirildiği bildirildi.

Haberler 19.02.2020 - 11:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kaymakamlktan yaplan açklamada, Kaymakam Mehmet Uslunun destekleriyle lçe Emniyet Müdürlüü koordinesinde gençleri ve Silvan halkn terör örgütlerinin eleman kazanma çalmalarna kar bilinçlendirerek, tuzaa dümelerinin engellenmesi, devlet vatanda ibirliinin pekitirilmesi, halkn devlete olan güven ve desteinin güçlendirerek, terörle mücadelede halk desteinin artrlmas, terör örgütlerinin gerçek yüzünün gösterilmesi, bu örgütlere kar toplumsal refleks ve bilincin gelitirilmesi, illegal örgütlerin propagandalarnn etkisiz hale getirilmesi amacyla projenin hazrland bildirildi.

SLVANA SAHIP çIK

Proje kapsamnda gençlere ulamann en ksa ve kestirme yolunun okullardan geçtiinin bilincinde olunduu ifade edilen açklamada, okul yönetimi ve öretmenlere proje hakknda bilgilendirmelerde bulunulduu belirtildi.

Açklamada, Projemiz duyurulmas ve vatandalarmza ulaabilmesi amacyla kurum ve dernekler tarafndan desteklenmitir. Proje kapsamnda yaplan ziyaretlerimiz ve etkinliklerimizden güzel sonuçlar alnmakta olup çalmalarmz tüm hzyla devam etmektedir. denildi.

Ana Sayfaya Git