Silvan tarihiyle anılacak!

İçişleri Bakanlığınca Diyarbakır'ın Silvan Belediyesi Başkanvekili olarak görevlendirilen Kaymakam Çelik "Umarız Silvan, yarınlarda terörle değil, tarihi ile kendini anlatır" dedi.

Haberler 15.04.2017 - 09:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakanlnca kanun hükmünde kararname (KHK) kapsamnda Diyarbakrn Silvan Belediyesi Bakanvekili olarak görevlendirilen Kaymakam Adem çelik, Umarz Silvan, yarnlarda terörle deil, tarihi ile kendini anlatr. dedi.

Kaymakam çelik, Kaymakamlk Toplant Salonunda muhtarlarn katlmyla düzenlenen toplantda yapt konumada, halk oylamas için köylerde gerekli tedbirleri aldklarn, herhangi bir sknt görülmediini söyledi.

Vatandalarn huzur içerisinde oyunu kullanacan kaydeden çelik, vatandalarn huzur içerisinde oyunu kullanabilmesi için gerekli çabay gösterdiklerini, bu konuda muhtarlardan da gayret beklediklerini belirtti.

SLVAN KABUK KIRACAK

Köylerimizde güvenlik konusunda bir sorunu olan var m, varsa bunu muhakkak bize telefonla bildirsinler. Herhangi bir tehdit söz konusu mu? Bunlar önemsediimiz konulardr. Aldmz tedbirler üzerine ek tedbirler alabiliriz. diyen çelik, ilçede huzurun hakim olmasn istediklerini dile getirdi.

Muhtarlardan huzurun devam için destek beklediini ifade eden çelik, öyle konutu:

Umarz Silvan, yarnlarda terörle deil, tarihi ile kendini anlatr. Bunun için hep birlikte gayret göstereceiz, çalacaz. Her bir köyümüzde muhakkak çalacaz, girilmedik bir köy brakmayacaz. Havalar düzeldi, bizler de köylerimizdeki çalma sklmz her bir alanda devam ettireceiz. Özellikle krsal mahallerimizde önemsediimiz konu su depolardr. Hiç bir su deposunun u an için salkl olmadn düünüyoruz. Bunlar salkl bir hale getirip otomatik klorlama makinesi yapmaya çalacaz. çme suyunu salkl hale getireceiz.

Ana Sayfaya Git