Şırnak Vekil Verdi

AK Parti Şırnak milletvekili seçilen Rizgin Birlik "Rabbim bize layıkıyla halkımıza hizmet etmeyi nasip etsin. Genelinde ülkemize özelinde memleketimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Memleketimiz için en güzel hizmetleri el birliği ile yapacağız"

Haberler 27.06.2018 - 09:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partiden rnak milletvekili seçilen Rizgin Birlik, Rabbim bize laykyla halkmza hizmet etmeyi nasip etsin. Genelinde ülkemize özelinde memleketimize hayrl uurlu olmasn diliyorum. Memleketimiz için en güzel hizmetleri el birlii ile yapacaz. dedi.

Resmi olmayan sonuçlara göre, AK Partiden rnak milletvekili seçilen Birlik, evinde tebrikleri kabul ediyor. Birlik, gazetecilere yapt açklamada, AK Partinin ülke genelinde güven tazelediini ve milletin tercihini istikrardan yana kullandn söyledi.

rnak özelinde kendilerine gösterilen güzel bir teveccüh olduunu aktaran Birlik, öyle konutu:

Bizleri seçerek meclise rnakl bir temsilci göndermeleri, kentin yaad travmadan sonra böyle bir teveccüh göstermeleri güzel oldu. lk gün halkmza bu sözü verdik, halkmzn hizmetkar olacaz ve o sözümüzde duracaz. Türkiye genelinde AK Partinin güven tazelemesi bizi ziyadesiyle memnun etmitir. Rabbim bize laykyla halkmza hizmet etmeyi nasip etsin. Genelinde ülkemize özelinde memleketimize hayrl uurlu olmasn diliyorum. Memleketimiz için en güzel hizmetleri el birlii ile yapacaz.

- Halk bütünletireceiz

AK Parti l Bakan brahim Halil Erkan da partilerinin ülke genelinde baarsndan duyduu memnuniyeti dile getirdi.

Seçim sürecinde youn bir çalma içine girdiklerini anmsatan Erkan, vatandan yannda olmaya gayret gösterdiklerini belirtti.

Bölgede var olan huzurun devam için vatandalara istikrardan yana olmalar gerektiini aktardklarn ifade eden Erkan, Uzun bir aradan sonra rnakta AK Partiden bir milletvekili çkarabildik, bundan dolay çok mutluyuz. Tabi ki bu üzerimize sorumluluk yüklüyor ve bu sorumluumuzu laykyla yerine getirmeye çalacaz. ifadelerini kulland.

Toplumun bütünlemesi adna çalmalar yapacaklarn bildiren Erkan, toplumda var olan 40 yllk huzursuzluu bitirmek adna partilerin önemli mesafeler kat ettiini anlatt.

Huzurun ve kardeliin salanmasn ve refahn artrlmasn istediklerini bildiren Erkan, konumasn öyle sürdürdü:

Gençlerimize eitim ve istihdam olanaklarn en güzel ekilde desteklemek için projeleri hayata geçireceiz. thalat ve ihracata yönelik projelerimiz var. Tarm ve hayvanclkta yapacamz birçok faaliyet var. limiz tarm ve hayvanclkta son derece elverili olmasna ramen arzu ettiimiz seviyede deiliz. Hem toplumsal huzur hem de ekonomik kalknma için elimizden gelen her türlü hizmeti vatandalarmza vermeyi hedefliyoruz.

Ana Sayfaya Git