Şırnak’ta 3 Şehit!

Şırnak'ta, Kuyutepe üs bölgesine PKK'lı teröristlerin uzun namlulu silah ve roketatarlarla düzenlediği saldırıda 3 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı.

Haberler 17.04.2018 - 14:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

rnaktaki Bestler-Dereler bölgesinde terörle mücadele kapsamnda bir süre önce kurulan Kuyutepe üs bölgesine sabah saatlerinde bir grup PKKl terörist, uzun namlulu silah ve roketatarlarla saldrda bulundu. Saldrya üst bölgesinde bulunan askerlerin annda karlk vermesiyle çatma çkt. çatmada ilk bilgilere göre 3 asker ehit olurken, 1 asker de yaraland. Saldrdan sonra bölgede balatlan hava destekli operasyon sürüyor. Bölgeye takviye birliklerin de gönderildii örenildi.

Konuyla ilgili olarak TSKdan yaplan açklama öyle;

16 Nisan 2018 tarihinde rnak/enoba Kuyu Tepe Üs Bölgesine, bölücü terör örgütü mensuplar tarafndan gerçekletirilen silahl saldr sonucunda üç kahraman silah arkadamz ehit olmu, bir kahraman silah arkadamz yaralanmtr. Bizleri derin bir ac ve üzüntüye boan bu saldrda hayatn kaybeden aziz ehitlerimize Allahtan rahmet, ehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahl Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine basal ve sab yaralanan kahraman silah arkadamza acil ifalar dileriz.

Ana Sayfaya Git