Şırnak’ta Polis noktasına roketatarlı saldırı

Şırnak’ta bugün öğle saatlerinde PKK’lılar tarafından Jandarma Tümen Komutanlığı önünde bulunan Polis noktasına roketatarlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı.

Haberler 20.08.2015 - 19:06 Son Güncelleme : 20.08.2015 - 19:06

Şırnakta 23üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı önündeki polis kontrol noktasına, PKKlılar tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Polislerin karşılık vermesiyle birlikte çıkan çatışmada ölen ya da yaralanan olmadı. Kaçan PKKlıları etkisiz hale getirmek için hava destekli operasyon başlatıldı.

Şırnakta 23üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı önündeki polis noktasına PKKlılar bugün saat 13.00 sıralarında roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Polislerin anında karşılık vermesiyle bir süre çatışma yaşandı. çatışmada ölen ya da yaralanan olmazken, yoğun ateş altında kalan PKKlılar bölgeden kaçtı. Kaçan PKKlıları etkisiz hale getirmek için polis özel harekat timlerinin de katıldığı geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Dağlık alana kaçan PKKlıların bulunduğu bölgeler 23üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığından kalkan Atak taarruz helikopterleri tarafından yoğun ateş altında alındı. Bölgedeki operasyonlar havadan ve karadan sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır