Şırnak'ta teslim oldu, Mardin'de ailesiyle buluştu

Şırnak’ta güvenlik güçlerine teslim olan terörist, Mardin'de ailesiyle buluşturuldu. Teslim olan teröristin annesi, "Diyarbakır'daki annelere selam olsun, 7 yıldan sonra oğluma kavuştum. İnşallah herkes çocuklarına kavuşur, Allah devletimizden razı olsun" dedi.

Haberler 05.09.2020 - 10:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

PKK/KCK terör örgütü adna silahl olarak faaliyet yürüten V.B. isimli terörist, Mardin TEM ube Müdürlüü ve stihbarat ube Müdürlüü tarafndan koordineli olarak yaplan ikna çalmalar sonucunda, 2 Eylül 2020de terör örgütünden kaçarak Habur Kara Hudut Kapsndan silahsz ve teçhizatsz olarak güvenlik güçlerine teslim oldu. Teslim alnan terörist, daha sonra Mardine getirilerek ailesi ile bulutu.

Terörist hakkndaki ilemler Mardin l Emniyet Müdürlüü TEM ube Müdürlüünce yürütülürken çocuuna kavuan anne, Diyarbakrdaki bütün annelere selam olsun. 7 yldan sonra oluma kavutum. nallah herkes çocuklarna kavuur, Allah devletimizden raz olsun diye konutu.

Teslim olan teröristin babas ise Rabbim hiç kimsenin gözünü yolda brakmasn. Rabbim inallah bu ie bir son verdirir, herkes evladna sa salim kavuur eklinde konutu.

Bulumann ardndan terörist, sorgu odasna alnd.

Ana Sayfaya Git