Sırra Kadem Bastılar!

Uyuşturucu bağımlısı abla kız kardeşini alarak kayıplara karıştı Gözüyaşlı anne Melek Özdemir, kızlarının bulunmasını istedi.

Haberler 20.03.2018 - 09:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrl 6 çocuk annesi Melek Özdemirin psikolojik sorunlar yaayan ve evden kaçtktan sonra uyuturucu bamls olan kz Yamur, geçtiimiz günlerde kendisinden bir ya küçük kz kardeini de yanna alarak kayplara kart. Acl anne, gözyalar içerisinde evlatlarnn bulunmasn bekliyor.

Diyarbakrl 35 yandaki Melek Özdemir, 13 yanda evlendirildi. Hayatnn en önemli karar bakalar tarafndan henüz çocukken alnan talihsiz kadn, tüm zorluklarna ramen evlilie almak zorunda kald. Henüz 16 yandayken ilk çocuunu kucana alan Melek Özdemir, anne hasreti çekerken anne olma duygusunu yaad. çocuk denilecek yata, çocuk büyütmek zorunda kalan talihsiz anne, zorluklarla da olsa hayatn sürdürdü. Beinci çocuu doduktan ksa bir süre sonra ilemedii bir suçtan dolay 1 yldan fazla cezaevinde kalan Melek Özdemir hamile girdii hapishaneden 6. çocuu kucanda çkt. Hapisten çktktan sonra ei tarafndan da terk edilen talihsiz kadn için aclar bununla da bitmedi.

Psikolojik sorunlar yaayan kz evden kaçmaya balad

Melek Özdemirin 17 yandaki kz Yamurun bünyesi yaanan bunca zorlua dayanamad. Psikolojik sorunlar yaayan Yamur, sk sk evden kaçmaya balad. Anne Melek Özdemir, her kaçndan sonra bulunup tekrar kendisine teslim edilen Yamurun uyuturucu bamls olduunu örendikten sonra dier çocuklar için bir daha Yamurun peine dümedi. Kznn daha önce bir dönem kaldklar Adanaya gittiini örenen Melek Özdemir, tüm acsn içine gömerek dier çocuklarna kol kanat germeye balad.

çocuklar için çocuundan vazgeçti

Geçtiimiz günlerde büyük kz Yamuru kapda gören acl anne Özdemir, kznn yapt hatalardan piman olduu için döndüünü düündü. Kzn kucaklayarak tek odal evlerine alan Özdemir, gözyalar içinde öptüü kznn, eyalarn almak için eve geldiini örenince tekrar ykld. çocuklar için çocuundan vazgeçen Özdemir evde bulunan 4 ve 6 yalarndaki iki çocuuna sarlp, Yamurun evdeki birkaç eyasn alp çkmasn bekledi. Özdemir, kz Yamurun evden ayrlmas ile tekrar gözyalarna bouldu.

Abla, kz kardeini alarak kayplara kart

Yamurun gitmesinin ardndan Özdemir, okulda bulunan kz Baharn gelmesini dört gezle bekledi. Derslerinde baarl olan Bahar, daha önce hiçbir zaman geç gelmedii evine Yamurun geldii gün uramad. Bahardan haber alamayan anne Özdemir, kznn okulunu arayarak evladn sordu. Baharn o gün okula hiç gitmediini örenen anne Özdemir, hemen büyük kz Yamura ulamaya çalt. Anne Özdemirin, Baharn en son Yamur ile göründüünü örenmesinin ardndan dünyas bana ykld.

Bir kzm bataklktan çkaramadm, dierinin de oraya sürüklenmesini istemiyorum

Melek Özdemir, 6 çocuu olduunu ve ikisinin kayp olduunu söyledi. Özdemir, Büyük kzm psikolojisi bozuk olduu için sk sk evden kaçmaya balad. Bir dönem uyuturucu kullandn örendim. Uyuturucu bamls olduunu örendikten sonra artk umudumu kestim dier çocuklarm için. çekmediim çile kalmad ve ümidimi kestim kzmdan. Benim ondan küçük Bahar isminde bir kzm vard, çocuklarma eve çok balyd. Kardelerine hem annelik, hem babalk hem de ablalk yapyordu, o benim her eyimdi. Yamurun geldii gün ie gittim. ten döndükten sonra Baharn hala gelmediini örendim. Okulu aradm ve bana o gün okula gelmediini söylediler. çocuklara sordum, en son ablas Yamur ile gördüklerini söylediler. Ben biliyorum ki, ablas da kardeini kendisine benzetecek ve onu kötü yola sürükleyecek. Kzmn okulu çok iyiydi, okumay çok seviyordu. Ne yapacam hiç bilmiyorum. Allah rzas için gören duyan olursa bana haber versinler. Her yere bavurdum. Evde çaresiz oturmak beni kahrediyor. Ne yaptysam Yamuru bataklktan kurtaramadm, dier kzmn da onun gibi olmasn istemiyorum. Kzm okumay çok seviyordu. Bir gün bile okulunu aksatmyordu, meslek sahibi olup kardelerinin hayatn kurtarmay istiyordu. Bir saat bile eve geç gelmezdi. Bir ses versin, bizi düünsün dedi. Evin küçük kz Damla Gül, ablalarnn neredelerse gelmelerini ve onlar çok özlediini söyledi.

Ana Sayfaya Git