Siverekli şehide taziye ziyareti!

GIDA Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, İstanbul Beşiktaş'taki bombalı terör saldırısında şehit olan polislerden 23 yaşındaki Süleyman Sorkut'un Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'ndeki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Haberler 13.12.2016 - 09:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bakan Faruk çelik, beraberinde anlurfa Milletvekili Kasm Gülpnar ile ziyaret ettii ehidin Yeniehir Mahallesinde taziye evinde aileye basalnda bulundu. ehidin babas Cuma ve annesi Remziye Sorkuta taziyelerini ileten Bakan çelik, unlar söyledi:

TAZYE ZYARET

anlurfa bu menfur saldrda 3 ahidini bugün topraa veriyor. Dün Siverekte Süleyman kardeimi topraa vermitik. Süleyman kardeimizin taziyesine itirak ettik. Bu bölgede terörün ne gibi cinayetler ilediine, bütün bölge halk ahit. Son olarak stanbuldaki olayda yaralarmz bir kez daha tazelendi. Umut ediyoruz ki bu son olur. Gerçek amaçlar bu ülkenin gelimesinden, kalknmasndan rahatsz olanlara, taeronluk yapanlara, milletimiz artk Dur diyor. ehitlerimiz göüsleri ile, kanlar ile Dur diyor. Bunu anlamazlarsa çok daha iddetli bir ekilde mukavemet göreceklerini buradan ifade ediyoruz.

Bakan çelik, buradaki temaslarnn ardndan ilçede dün akam meydana gelen kazada yaamn yitiren 3 kiinin de ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Ana Sayfaya Git