Siyasiler kaza geçirdi!

Diyarbakır'da CHP'lileri taşıyan minibüse, otomobil çarptı 7 kişi yaralandı. Viranşehir'de ise HDP Milletvekili Sürücü'nün içerisinde bulunduğu otomobil, karşı yöndeki araca çarptı. Kazada, 5 kişi yaralandı.

Haberler 30.03.2019 - 10:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HABER MERKEZ

Diyarbakr, çermik ilçesinde, seçim bürosuna giden CHPli grubu tayan minibüse, arkadan gelen otomobil çarpt, iki araç da arampole devrildi. Kazada 6 partili ile otomobil sürücüsü yaralanrken, Viranehir ilçesinde ise, HDP anlurfa Milletvekili Aye Sürücünün de içinde bulunduu otomobil, kar yönden gelen otomobille çarpt, kazada Sürücü ile araçlardaki 5 kii yaraland.

çERMKTEN SVEREKE

Kaza, akam saatlerinde çermik ilçesine bal Tilkitepe Mahallesinde meydana geldi. anlurfann Siverek ilçesinden çermik yönüne ilerleyen Serhat Demir yönetimindeki 07 LDZ 45 plakal otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu önünde ilerleyen Mahmut Ekinci yönetimindeki 41 FB 131 plakal minibüse çarpt.

CHPL BAKANIN YEEN

çarpmann iddetiyle iki araç arampole yuvarland. Kazada CHP çermik lçe Bakan Emin Ekincinin yeeni olan sürücü Mahmut Ekinci ile minibüste bulunan akrabalar Hac Ekinci, Abdurrahman Ekinci, Halit Ekinci, Remzi Polat, Ebubekir Korkmaz ve otomobil sürücüsü Serhat Demir yaraland. hbar üzerine olay yerine gelen salk ekipleri, yarallar çermik Devlet Hastanesine kaldrd. Kazayla ilgili soruturma balatld.

HDPLLERN KONVOYU

HDPlilerin içerisinde bulunduu konvoydaki kaza öle saatlerinde, Viranehir- Ceylanpnar yolunun 5inci kilometresinde meydana geldi. Seçim çalmalar için Ceylanpnara giden HDP anlurfa Milletvekili Aye Sürücünün de içinde bulunduu, Mustafa Azimli yönetimindeki 07 ZBT 53 plakal otomobil, kar yönden gelen Suriye uyruklu Abdülaziz Hasann kulland, plakas örenilemeyen otomobille çarpt.

SÜRÜCÜ VE 5 K YARALANDI

Kazada sürücüler Mustafa Azimli ve Abdulaziz Hasan, otomobillerde bulunan HDPli Aye Sürücü ve Yakup çelik ile Suriyeliler Muhammet Salim Hasan ve Emine Hasan yaraland. Kazay görenlerin haber vermesiyle olay yerine salk ve polis ekipleri sevk edildi. Salk görevlileri, 6 yaraly ambulanslarla Viranehir Devlet Hastanesine götürdü. Acil serviste tedaviye alnan yarallardan Muhammet Salim Hasan, hayati tehlikesinin bulunduu gerekçesiyle anlurfadaki hastaneye sevk edildi.

Kazann ardndan Aye Sürücünün yaralandn örenen HDPliler, hastaneye giderek, doktorlardan salk durumuyla ilgili bilgi ald. HDP Viranehir Belediye Bakan aday Roza Yazmac, hastane önünde yapt açklamada, Sürücü ile yanndaki arkadalarnn salk durumunun iyi olduunu söyledi. Polis, kazayla ilgili soruturma balatt.

Ana Sayfaya Git