Soğukta da göz açtırtmıyor

Muş'ta jandarma ekipleri, teröristlere dondurucu soğukta da göz açtırmıyor

Haberler 02.02.2021 - 11:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mu Jandarma Komutanlna bal Alparslan ve Klçlar timi, 1800 rakml enyayla bölgesinde terör örgütüne yönelik operasyonlarn sürdürüyor. Dondurucu soua ve kara ramen bölgeyi tarayan jandarma ekipleri, terörden temizledikleri bölgede Türk bayra açarak Komando Mar okudu.

DONDURUCU SOUK

l Jandarma Komutanl, Mu- Diyarbakr- Bingöl üçgeninde yer alan enyayla bölgesinde, zorlu k artlarna ramen operasyonlarn sürdürüyor. Jandarma Komutanlnn ehit Jandarma Üstemen smail Moray Üs Bölgesinde görevli Alparslan ve Klçlar timi, terör örgütüne yönelik operasyonlarna sabahn ilk klaryla balyor. Youn kar ve dondurucu soua aldr etmeden 1800 rakml bölgeyi didik didik tarayan jandarma ekipleri, son teklonoji ürünü silah ve teçhizatlar ile görevlerini sürdürüyor. Bölgede huzur ve güveni salayan kahramanlarn terörden temizledikleri tepede Türk bayra açarak seslendirdikleri Komando Mar dalarda yanklanyor.

BÖLGENN GÜVENL

Jandarma Astsubay Kdemli Baçavu Kurtulu Yurdunmal, vatandalarn ve bölgenin güvenliini salamak amacyla en ar iklim artlarnda verilen görevleri yerine getirdiklerini söyledi. Özellikle yerli ve milli silah ile teçhizatlarnn kullanlmasyla birlikte tüm iklim artlarnda görev yapabilecek imkan ve kabiliyete sahip olduklarn ifade eden Yurdunmal, 7 gün 24 saat esasna göre tüm hava artlarnda karadan ve havadan emniyet ve asayi görevlileri yannda operasyonlara devam edilmektedir. Yurdumuzun her köesinde rengini ehitlerimizin kanndan alan anl bayramzn dalgaland her yerde bize verilen görevleri yerine getirmek üzere daime hazrz diye konutu.

Ana Sayfaya Git