Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? Kabine Toplantısı her şeyi belirleyecek

Normalleşme süreci sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? 4 günlük bayram yasağının bitmesi akabinde yasağın 30-31 Mayıs'a da uzatılacağı açıklanmıştı. Korona virüs normalleşme süresinde vatandaş sokağa çıkma yasağı ne zaman kalkacak şeklinde araştırma yaparken, Mayıs sonunda yapılacak kabine toplantısı sonrasında yasaklar ne zama kalkacak sorusununda cevabı verilecek.

Haberler 26.05.2020 - 02:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Normalleme süreci sokaa çkma yasa ne zaman bitecek? 4 günlük bayram yasann bitmesi akabinde yasan 30-31 Maysa da uzatlaca açklanmt. Korona virüs normalleme süresinde vatanda sokaa çkma yasa ne zaman kalkacak eklinde aratrma yaparken, Mays sonunda yaplacak kabine toplants sonrasnda yasaklar ne zama kalkacak sorusununda cevab verilecek.

Kararn ardndan 23 Mays gece yarsndan itibaren balayan sokaa çkma yasa 26 Mays 24:00 itibariyle sona erecek. Yasan sona ermesinin ardndan vatandalar bir daha yasak olacak m yasak ne zaman kalkacak eklinde aratrmalar yapmakta. Sizler için yasaklarn ne zaman kalkaca konusunda aratrma yaptk.

Bayram sonrasnda vaka durumundaki iyilemenin sürmesi durumunda sokaa çkma kstlamasna haziran aynda son verilmesi hedefleniyor.

KABNE TOPLANTISI SONRASI KARAR VERLECEK

ormalleme sürecinin ele alnaca kabine toplants 28 Maysta Cumhurbakan Erdoan bakanlnda gerçekletirilecek. Alnacak yeni kararlar masada olacak.

Kabine toplantsnda konuulacak gündem konular u ekilde olacak;

Salk Bakan Fahrettin Koca, virüsle mücadeleye ilikin ayrntlara dair kabine toplantsnda bir sunum gerçekletirecek. Bilim Kurulundan gelen tavsiye kararlarn paylaacak. llerdeki seyahat kstlamalarnn kaldrlmas deerlendirilecek. Baz illerdeki kstlamann kaldrlmas, stanbul, Ankara ve zmirde ise kstlamann bir süre daha devam etmesi bekleniyor.

Ana Sayfaya Git