Sokakta kimse kalmayaçak?

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinden, kimsesizlere barınma imkanı sağlandı.

Haberler 02.01.2020 - 11:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Valisi ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Hasan Basri Güzelolunun talimatyla, sokakta kalan yal, kimsesizler, hasta ve hasta yaknlar misafirhanede ücretsiz konaklayacak.

Diyarbakr Büyükehir Belediyesinin tedavi amacyla farkl kentlerden gelen hasta ve hasta yaknlarnn konaklama sorunu yaamamas için kurduu misafirhane hizmet vermeye devam ediyor.

Hava artlarnn kötülemesiyle Güzelolunun talimatyla, sokakta yaayan yal ve kimsesiz vatandalar da misafirhanede ücretsiz olarak arlanacak.

MSAFRHANEDE AIRLANACAK

Misafirhanede kalacak vatandalara kahvalt verilecek ve misafirhanedeki dier hizmetlerden de faydalanacak.

Yeniehir ilçesinde Sosyal Hizmetler Daire Bakanl bünyesinde hizmet veren 136 oda ve 391 yatakl misafirhanenin her odasnda mini buzdolab, televizyon, saç kurutma makinesi, havlu ve kiisel bakm malzemeleri bulunuyor.

Hasta yaknlarna, kahvalt, revir hizmetleri, psikolojik danmanlk ve rehberlik, çamarhane, ütü hizmetlerinin tümü ücretsiz olarak sunuluyor. Bu hizmetlerin dnda hasta yaknlarnn hastane ortamndan uzaklamalarn salamak amacyla farkl günlerde moral geceleri ve çeitli sosyal etkinliklerde düzenleniyor.

Ana Sayfaya Git