Solmaz, alkışlarla uğurlandı

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, adliye personelleri ile hakim ve savcılar tarafından alkışlarla uğurlandı.

Haberler 16.07.2016 - 10:27 Son Güncelleme : 16.07.2016 - 10:27

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, adliye personelleri ile hakim ve savcılar tarafından alkışlarla uğurlandı.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulunun yaz kararnamesinin açıklanmasıyla Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Başsavcı Ramazan Solmaz için Diyarbakır Adliyesinde veda programı düzenlendi. Adliye binasının önünde gerçekleşen veda programına hakimler, savcılar, adliye personeli ve polisler ile Düzce Cumhuriyet Başsavcılığından kente atanan Kamil Erkut Güre katıldı. Solmaz, burada personellerle tek tek tokalaşarak helallik istedi.

Diyarbakır Türkiye için çok önemlidir

Diyarbakıra güzel duygularla geldiğini ve aynı şekilde ayrıldığını belirterek, Bana, çocuklarıma ve eşime en güzel ev sahipliği yapan Diyarbakır ve dostlarımıza teşekkür ediyorum. Diyarbakırı severek geldik. Bildiğimiz bir şehirdi. Diyarbakır Türkiye için çok önemlidir. Güzel duygularla ayrılıyorum. İnşallah Diyarbakır için her zaman güzel şeyler temenni ediyoruz. Antalyadan tekrar Diyarbakıra geldiğimde kendi evime geleceğim. Belki kısa bir ayrılış olacak. Diyarbakırı ve Diyarbakırlıyı seviyorum Allah onları korusun dedi.

Konuşmasının ardından adliye personellerine çiçek veren Solmaz, alkışlarla uğurlandı.

Ana Sayfaya Git