SON DAKİKA! Ak Parti Dicle ilçe Başkanı Deryan Aktert, silahlı saldırıda hayatını kaybetti

Ak Parti Dicle ilçe Başkanı Deryan Aktert , son dakika uğradığı silahlı saldırı da hayatını kaybetti. Son dakika açıklamaya göre saldırının Aktert'e ait olduğu bilinen Derya Petrol'de meydana geldiği belirtildi.

Haberler 11.10.2016 - 00:09 Son Güncelleme : 24.11.2016 - 11:53

SON dakika gelimelerinde Ak Parti Dicle lçe Bakan Deryan Akterke suikast giriimi olduu yönündeydi. Ve Diclede silahl saldrya urayan Ak Parti Dicle ilçe Bakan Deryan Aktert hayatn kaybetti.

Vanda AK Partili isim Aydn Mutunun suikaste kurban gitmesi akabinde, imdi de kötü haber Diyarbakrdan duyuldu. Bu üzücü haberi Diyarbakr Milletvekili Galip Ensariolu CNN Türk ekranlarnda açklad. Diyarbakr Dicle merkezinde bulunan ve Deryan Akterte ait olan Derya Petrole geçtiimiz austos aynda da bir saldr düzenlenmiti.

KAR MASKEL SALDIRI

Olay, 27 Mays Mahallesi Hani ilçe yolu üzerinde 23: 30 sralarnda meydana geldi. Burada i yerinde bulunan ilçe bakan Aktert, yüzleri maskeli bir grup terörist tarafndan silahl saldrya urad.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETT

çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayda polis ve ambulans sevk edildi. Ar yaral olan Aktert, olay yerinde yaplan ilk müdahalenin ardndan ilçe devlet hastanesine kaldrld. Aktert, burada yaplan tüm müdahalelere ramen kurtarlamayarak hayatn kaybetti.

Ana Sayfaya Git