Son dakika! Bursa'da polise hain tuzak

Bursa'da polise son dakika saldırı düzenleniği haberi bir an da gündeme oturdu. Kendisinden yardm isteyen polise saldırı düzenlediği öğrenen şahıs, kamyonete binerek kaçtı.

Haberler 08.06.2017 - 00:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bursada polise son dakika saldr düzenlenii haberi bir an da gündeme oturdu. Kendisinden yardm isteyen polise saldr düzenledii örenen ahs, kamyonete binerek kaçt.

Bursada polis merkezi bahçesinde iftar yapan polislerin yanna gelen kimlii belirsiz bir kii Ben Mevlana türbesine gitmek istiyorum diyerek yardm istedi. Polislerin Buraya çok uzak gel beraber iftar yapalm diye davet ettii üpheli kii, belinden çkard tabanca ile rastgele ate açtktan sonra geldii kamyonette kaçt. Olayda yaralanan olmazken, polis kaçan üpheliyi yakalamak için geni çapl önlem ald.

Olay Merkez Osmangazi ilçesi Gülbahçe Mahallesinde bulunan ehit erafettin Ylmaz Polis Merkezinde meydana geldi. Saat 21.00 sralarnda polis merkezi bahçesinde iftar yapan polislerin yanna gelen kimlii belirsiz bir kii, iddiaya göre Ben Mevlana türbesine gitmek istiyorum, bana yardmc olurmusunuz diye sordu. Polisler, Mevlana Türbesi Konyada. Buraya çok uzak, oruçluysan gel beraber iftar yapalm diyerek masalarna davet etti. Ancak bu srada belinden tabancasn çkaran üpheli kii rastgele ate açmaya balad. Yere yatarak gizlenen polisler ate açt.

Bu srada üzerinde bomba bulunduunu belirterek polisleri yanna yaklatrmayan üpheli bahçeden çkarak polis merkezinin önüne park ettii ve üzerinde Türk Bayra olduu görülen kamyonetle bölgeden uzaklat. Açlan ate sonucu polis merkezi ve çevrede bulunan iyerlerinin camlarna kurunlar isabet etti.

Olayn ardndan polis müdürleri polis merkezine gelerek olay hakknda bilgi ald. Bölgeye sevk edilen çok sayda polis ekibi kaçan zanly bulabilmek için aratrma balatt.

Ana Sayfaya Git