Son Dakika! Çinliler koronavirüs aşısını buldular!

Korona aşısı bulundu mu? Çin'den son dakika korona aşısı haberleri ardı ardına glmekte. Tüm dünya için umut olan Korona aşısı bulundu mu sorusunun cevabında binlerce insan üzerinde denenmeye başlandığı müjdesini verelim.

Haberler 30.05.2020 - 18:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Korona as bulundu mu? çinden son dakika korona as haberleri ard ardna glmekte. Tüm dünya için umut olan Korona as bulundu mu sorusunun cevabnda binlerce insan üzerinde denenmeye baland müjdesini verelim.

Gelen son dakika haberine göre, dünyay etkisi altna alan corona virüs salgnnn balad çinde Sinovac irketinin ve çinli bilim insanlarnn, yüzde 99 baar oranna sahip olmas beklenen corona virüs (Covid-19) as gelitirdikleri bildirildi.

Son dakika haberine göre, çin merkezli Sinovac irketi ve çinli bilim insanlarnn yüzde 99 orannda baar olmas beklenen koronavirüs as gelitirdikleri duyuruldu. ngiliz medyas, ann u anda klinik deneylerde ikinci aamada olduu ve binden fazla kiinin gönüllü olarak klinik deneylerde yer aldn bildirdi. Sinonavta çalan bilim insan Luo Baishann, ann yüzde 99 orannda baar olacandan emin olduklarn söyledii aktarld.

ngiliz medyasndaki habere göre, ann ad CoronaVac olarak belirlendi. Maymunlarda denenen ann, maymunlar corona virüsten koruduu öne sürüldü. Sinovacten yaplan açklamada, Sinovac Biyotekte çalan bilim insanlar, toplamda 8 maymuna 2 farkl corona virüs as verdi.

Yaklak 3 hafta sonra, maymunlar, corona virüse neden olan SARS-CoV-2 virüsüne maruz brakld. Maymunlardan hiçbiri enfeksiyon göstermedi ifadeleri kullanld.

Sinavocten yaplan açklamada, maymunlarda elde edilen baarnn ardndan insanlarda da ann denenmesi gerektii ve 3 aamal olaca aktarld.

Ancak Sinovac, henüz bahsi geçen a hakknda tartmak için çok erken olduunu, baz Avrupa ülkeleri ile temas halinde olduklarn bildirdi.

Ana Sayfaya Git