"Sonuna kadar ordumuzun arkasındayız"

"Sonuna kadar ordumuzun arkasındayız. Mehmetçiğin ayağına taş değerse biz bunu kalbimizden hisseden kültürden gelen insanlarız. Sonuna kadar varız, sonuna kadar yanınızdayız"

Haberler 28.10.2019 - 11:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Y Parti Tekilat Bakan Koray Aydn, Bar Pnar Harekatna ilikin, Sonuna kadar ordumuzun arkasndayz. Mehmetçiin ayana ta deerse biz bunu kalbimizden hisseden kültürden gelen insanlarz. Sonuna kadar varz, sonuna kadar yannzdayz. dedi.

Aydn, partisinin Kahramanmara l Bakanlnca Necip Fazl Ksakürek Kültür Merkezinde düzenlenen üye katlm programnda, partilerinin üye veri tabann geniletmek istediklerini ve bu dorultuda kayt kampanyas balattklarn söyledi.

Yaklak bir aydr bu kampanyann sürdüünü dile getiren Aydn, öyle konutu:

l il gezerek, bunu Türkiyenin her tarafna yayyoruz. Tekilatlarmzda revizyonlar yapyoruz, yeni hazrlklarmz var. Partinin deerlerini sokaa, kahveye, her tarafa indirebilecek organizasyonlar konusunda ciddi hazrlklarmz var. Türkiyeyi 7 bölgeye ayrdk, benim 7 bakan yardmcm var. Biliyorsunuz artk genel bakan yardmcl partimizde kalkt. imdi biz bakanlk olduk, tekilat bakanl, seçim ileri bakanl gibi. Türkiyenin 7 bölgesine bakan 7 bakan yardmcm var. Mahalle tekilatlanmasna girdik, onu youn bir ekilde hayata geçireceiz.

Aydn, Türk Silahl Kuvvetlerinin Suriyede terör örgütlerine yönelik Bar Pnar Harekatn düzenlediini hatrlatarak, Türk milletinin harekat kapsamnda kenetlendiini ifade etti.

Sonuna kadar ordumuzun arkasndayz. diyen Aydn, Mehmetçiin ayana ta deerse biz bunu kalbimizden hisseden kültürden gelen insanlarz. Sonuna kadar varz, sonuna kadar yannzdayz. ifadelerini kulland.

Konumasnn ardndan Aydn, yeni katlan üyelere parti rozeti takt.

Ana Sayfaya Git