Sopalar yetmedi silahlar konuştu!

Arazi anlaşmazlığı Diyarbakır'da yine kan akıttı. Önceki taşlı-sopalı kavga eden Öz ve Yılmaz aile fertleri dün silaha sarıldı. Çatışmada iki kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Haberler 15.01.2018 - 11:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Kayapnar ilçesinde, aralarndaki arazi anlamazl nedeniyle önceki gün sopalarla birbirlerine girip kavga eden ve akraba olduklar belirtilen Öz ve Ylmaz aile fertleri dün de silahlarla çatt. çkan çatmada, 2 kii yaamn yitirdi, 2 kii de yaraland. Yarallar tedavi altna alnrken, polis hastane çevresinde geni güvenlik önlemi ald.

ARAZ ANLAMAZLII

Merkez Kayapnar ilçesi Frat Bulvar 473üncü sokakta dün öleden sonra, aralarnda arazi anlamazl bulunan ve önceki gün sopalarla kavga eden Öz ve Ylmaz ailesine mensup fertler dün yeniden kar karya geldi. Bu kez silahlarn kullanld kavgada, çevredekiler büyük panik yaarken, bölgeye çok sayda polis ve salk ekibi sevk edildi.

POLS MÜDAHALE EDNCE

Polisi gören kimlii belirsiz kiiler kaçarken, yaral olanlara da salk ekipleri müdahale etti. Güvenlik eridiyle kapatlan sokakta olay yeri inceleme ekipleri çok sayda bo kovan tespit etti. Polis, çevrede bulunan kameralar incelemeye alarak olay gerçekletirenlerin kimliini tespit etmek için çalma balatt.

K K HAYATINI KAYBETT

Olayn ardndan bölgeye yakn bir özel hastaneye yaral olarak kaldrlanlardan Öz ailesinden 45 yandaki M. Öz ile 41 yandaki F. Öz yaplan tüm müdahalelere ramen kurtarlamayarak yaamn yitirdi. Yaralanan 24 yandaki ç. Öz ile 26 yandaki K. Öz ise tedavi altna alnd.

HASTANEDE OLAÜNÜSTÜ ÖNLEM

Yaknlarnn haber almas üzerine hastane önünde toplanan kalabalk nedeniyle bölgeye çok sayda polis ekibi sevk edilerek önlem alnd. Olay yerinde bulunan bir otomobilin ise hastane önüne gelmesi de ksa süreli panik yaatt.

HASTANE ÖNÜNDE YAANAN PANK

Polis, ekipleri anons edilen otomobili aradktan sonra oförün ifadesini almak üzere karakola götürdü. çevrede aratrma yapan polis ekipleri, olayn olduu sokan karsnda bulunan cadde üzerinde otomobil içerisinde oturan 3 kiinin üst ve otomobil içerisindeki arama yapmalarnn ardndan gözaltna ald. Polisin olayla ilgili olarak soruturmas sürüyor.

Ana Sayfaya Git