Sosyal medyadaki çağrı

Twitter'dan Sağlık Bakanlığı'na seslendi: Lütfen yardım edin

Haberler 19.03.2020 - 10:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda test sonucu pozitif çkan iki yaknn karantinaya alndn duyuran bir kii, Twitter üzerinden Salk Bakanlna seslenerek, kendilerinin de korona üphesi içinde olduklarn ve yardm edilmesini istedi.

Koronavirüs (Kovid-19) üphesiyle Diyarbakr Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesine getirilen 2 yurttan test sonucu, pozitif çkt ileri sürüldü. Yurttalarn hastanede karantinaya alnd iddia edildi.

Hastalarn yakn olduunu öne süren bir kii twitterda @hubeydaksoy ismiyle üç ayr paylamda bulundu. Hesaptan yaplan paylamlarda, @drfahrettinkoca sayn Bakanm 3 gündür Diyarbakr Aratrma Hastanesinde karantinada bulunan ablamda corona tespit edildi. Diyarbakr l Salk Müdürlüünden arandk. Yakn temasta bulunan aile bireyleri soruldu 8 civari duyurusunu yapt.

TERK EDLM HSSEDYORUZ

Ayn isimle yaplan ikinci paylamda, @saglikbakanligi @drfahterttinkoca ei ve olu ve biz aile bireylerini kontrol, test herhangi bir iletiim kurulmad. u an bireysel olarak eve kapandk, temasmz kestik ama bunu @saglikbakanligi kendimizi terk edilmi hissediyoruz. lgilenen yok lütfen yardm edin denildi.

Ayn kiinin konuya dair üçüncü twittinde ise @drfahrettinkoca bizlerde öksürük halsizlik mevcut müdahale bekliyoruz @saglikbakanligi çarsnda bulunuldu.

Ana Sayfaya Git