Soylu ile Lokman Çağırıcı afet bölgesi Bozkurt’ta

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, selin zarar verdiği Kastamonu’nun Bozkurt ilçesini ziyaret edip hem vatandaşları dinledi hem de çalışmalara destek verdi.

Haberler 16.08.2021 - 05:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bat Karadenizdeki sel felaketinin ardndan hemen bölgeye intikal eden Baclar Belediye Bakan Lokman çarcnn Sinoptan sonraki dura Kastamonunun Bozkurt ilçesi oldu. çarc, çalmalarn tüm hzyla devam ettii bölgede çileri Bakan Süleyman Soylu ile bir araya geldi. Soylu ve çarc ykmn en çok yaand Bozkurtta incelemelerde bulunduktan sonra çalmalara da destek verdi. ncelemelerin ardndan vatandalarla bir araya gelen Soylu ile çarc onlarn sorun ve taleplerini dinledi.

BÜTÜN GÜCÜMÜZLE VATANDALARIMIZIN YANINDA OLDUK

Vatandalar, devletin ilk günden beri yanlarnda olduunu söyleyip Bakan Soylu ve çarcya teekkürlerini iletti. Türkiyenin güçlü bir ülke olduunu ve birlikte zorluklar aacaklarn söyleyen çarc, Ölen hemehrilerimize Allahtan rahmet diliyorum. Onlar geri getiremesek de bakanmzla afet bölgesini dolap geride kalanlar için yapabileceimiz ne varsa yapmaya çaltk dedi.

Bat Karadenizde sel felaketinin ardndan hemen teyakkuza geçen Baclar Belediyesi, ilk günden itibaren Kastamonu, Sinop ve Bartndaki afetzedelere yardm eli uzatmt. 30 kiilik uzman personel, su tankeri, kuka, CSB, dalgç motopomp, nakliye kamyonu ve arazi aracyla arama kurtarma çalmalarna destek verilirken vatandalar için de yiyecek yardm yaplmt.

Ana Sayfaya Git