Soylu ve Koca'dan Albayrak'a mesajlı destek

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a destek paylaşımında bulundu. Soylu, Albayrak için açılan etiketi alıntılayarak "Birimiz hepimiz, hepimiz Türkiye için" dedi. Fahrettin Koca "Mücadele arkadaşım Berat Albayrak" ifadesini kullandı.

Haberler 08.08.2020 - 00:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Döviz ve altn fiyatlarnda yaanan artn ardndan Hazine ve Maliye Bakan Berat Albayrak için Twitterda açlan Berat Albayrakn yanndayz etiketi, Twitterda Trend Topic (TT) listesine girdi.

çok sayda kullancnn paylamlaryla katld etikete çileri Bakan Süleyman Soylu ve Salk Bakan Fahrettin Koca da destek verdi. Soylu, Birimiz hepimiz, hepimiz Türkiye için ifadesini kulland. Soylu ile Albayrakn ilikilerinin uzun bir süredir gergin olduu iddialar ortaya atlmt.

MÜCADELE ARKADAIM BERAT ALBAYRAK

Salk Bakan Fahrettin Koca da, Albayrak için destek mesaj yaynlad. Koca, kiisel Twitter hesabnda yaynlad mesajnda Tepkiler, nadiren teklif içerir. Dünyann yeni artlarnda, ar sorumluluk altnda olanlara sayg duymal. Zor günlerin atlatlmasnda mücadele arkadam Berat Albayrakn yanndayz ifadesini kulland.

Ana Sayfaya Git