Soylu'dan soyluca ziyaret özrü geldi!

Mardin'in Mazıdağı ilçesine gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sakarya'da darbedilen fındık işçilerini köylerinde ziyaret etti.

Haberler 12.10.2020 - 00:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakan Süleyman Soylu, geçtiimiz günlerde Sakaryann Kocaali ilçesinde hasadn yaptklar fndk bahçesi sahibinin iddetine maruz kalan Demir ailesini Mardinin Mazda ilçesine bal Yüceba köyünde ziyaret etti. Bakan Soyluya Mardin Valisi Mahmut Demirta, AK Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya, l Jandarma Komutan Halil en elik etti. Bakan Soyluyu, ev sahibi Kasm Demir ve köy muhtar Mehmet Demir kapda karlad. Demir ailesi, Bakan Soylu ve beraberindekilere Mazdann mehur ra üzümünü ve bu üzümden yaplan pekmezden ikram etti.

YAANAN OLAYDAN DOLAYI çOK ÜZGÜNÜM

Sakaryada yaanan olaya deinen ve geçmi olsun dileklerini ifade eden Bakan Soylu, Yaanan olaydan dolay çok üzgünüm. Onlar adna sizden özür diliyorum. Ayrca size Cumhurbakanmz Recep Tayip Erdoann selamn getirdim. Bana, gönülleri krlmsa gönüllerini al talimat verdi. Eksik olur mu olur, Aksak olur mu olur, Yanl davran olur mu olur, Yanl davrann iki tane karl var. Bir tanesi toplum ve millet der ki; Ayp etmisin. kincisi de; hukuk var. Üçüncüsü de var, o da; Hepimiz Allahn birbirimize emanetiyiz. Diyor ki siz karde olun. Bize emir buyuruyor. Hepimiz birbirimize yanl davranrsak, bir de öteki dünya var. Hukuk herkes için var. Hiç kimse memleketinden dolay, cinsiyetinden dolay, erkek midir kadn mdr? Ondan dolay, ayr bir davran yok. Eer insanlara hain davranrsan. Ayp edersen öbür dünyada hesabn verirsin. Onun için ben o söylenen sözlerden dolay hem üzüntümü ifade ediyorum hem de onlar adna özür diliyorum. Bunlar doru davranlar deil. Kabul etmeyiz. Bunun için hep beraberiz. Bakalarna frsat vermeden inallah çoluk çocuumuzu hayrla yetitiririz. Memlekette onlarn çok güzel yaamalarn temin ederiz dedi.

LK DEFA KÖYÜMÜZE BR BAKAN GELD

Muhtar Mehmet Demir ise ilk kez köylerine bir bakann geldiini belirterek, Bakanmz köyümüzü onurlandrd. Köyün eksikleri vard. Camimiz onarlacak, yolumuz yaplacak ve yas evimiz yaplacak. Ayrca Diyarbakr-Mardin kara yoluna çkan köyümüzün yolu yeniden yaplacak. Bakanmza sonsuz teekkür ediyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git