Soylu'yu gece yarısı orada görünce...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu trafik denetimi yaparken gören sürücüler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Haberler 20.08.2018 - 10:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakan Süleyman Soylu, Ankara- Konya karayolunda bayram tatili için seyahate çkan sürücü ve yolcularn bayramlarn kutlad.

Soylu, Türkiyenin her tarafnda aldmz tedbirlerle, vatandalarmzn sa salim gitmek istedikleri güzergahlarda rahat, emniyetli ve salkl bir yolculuk yapmasn 141 bin emniyet ve jandarma personelimiz temin etmeye çalmaktadr dedi.

Ardndan Eskiehire trafik denetimine katlmak için gelen Süleyman Soylu ve Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, helikopter ile Türkiye oförler ve Otomobilciler Federasyonunun Eskiehir ubesi bahçesine ini yapt.

GECE YARISI KARILARINCA GÖRÜNCE

Burada Eskiehir Valisi Özdemir çakacak, Sivrihisar Belediye Bakan Hamid Yüzügüllü ve l Emniyet Müdür Vekili Yaar tarafndan karland. Ardndan Sivrihisar-Ankara karayolunun 5. kilometresindeki kontrol noktasna geçen Bakan Soylu, Bu bayram ben de trafik polisiyim, hatal sürücüye krmz düdük projesi kapsamnda yol uygulamasna katld.

Yolculuk yapan çocuklara düdük, tiört ve broür datan Bakan Soylu, öz çekim yapmak isteyen vatandalar da krmad. Karsnda Bakan Soyluyu görünce aknlklarn gizleyemeyen sürücüler, projeye destek olduklarn söyleyerek yollarna devam ettiler.

l Emniyet Müdür Vekili Yaar, Bakan Süleyman Soyluya Eskiehirdeki trafik kontroller hakknda bilgiler verdi. Geçen yl 10 bin 900 yolcu otobüsünün kontrol edildiini aktaran Yaar, austos ay itibariyle yüzde 450 denetimleri arttrarak, 49 bin 400e ulatrdklarn bildirdi. Bayram süresince Eskiehirde bin 292 trafik personelinin görev yapacan ileten Yaar, tedbirlerin arttrlmas ile ölümlü kazalarn yüzde 20 orannda azaldn ifade etti.

Ana Sayfaya Git