SP'de liste krizi

Diyarbakır’da Saadet Partisi’nin 1. sıra adayı olacağına dair söz aldığını ama son dakikada bilinmeyen bir sebeple 2. sıraya alındığını iddia eden Sebğatullah Seydaoğlu, “Bu bana büyük bir ihanet oldu, böylece benim bağımsızlığımı engellediler. Siyasi bir kumpastır bu” dedi.

Haberler 22.05.2018 - 09:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Millet ttifak içinde yer alan Saadet Partisinin Diyarbakr 1.sra adaynn kendisinin olacan ve bu konuda söz aldn belirten Sebatullah Seydaolu, fakat ne olduysa son anda 2. sraya alndn ileri sürdü. Kendisine bu yaplann ihanet olduunu savunan Seydaolu, Saadet Partisi Genel Merkezinin önüne gelerek açklama yapt.

SYAS KUMPAS

Sebatullah Seydaolu, Ben yaklak 20 gün önce bizzat Saadet Partisinin Genel Bakan ve yardmclaryla görütüm. Müracaatm yaptm, kendi elleriyle doldurdular benim bavurumu ve imzaladlar. Daha sonra ben param yatrdm. Diyarbakrdan aday olduumu söylediler. Diyarbakr halk hepsi benim aday olduumu duydu ifadelerini kulland.

Fakat listelerin teslim edilmesine 1 saat kala 1. sraya bakasn alacaklarn ima ettiklerini belirten Seydaolu, Bana büyük ihanet yaptlar. Bu bir zulüm ve hakszlktr. Ben de bu karar protesto ediyorum ve evraklarm yrtyorum. Bu bana büyük bir ihanet oldu böylece benim bamszlm engellediler. 2 dönem milletvekillii yaptm. Siyasi bir kumpastr bu eklinde konutu.

Sebatullah Seydaolu daha sonra buradan ayrlarak YSKya gitti.

Ana Sayfaya Git