STK’lardan AK Parti’ye ziyaret

Doğu Güneydoğu Sanayici ve İş insanları Dernekleri Federasyonu (DOGUNSİFED) Başkanı Aziz Özkılıç, Gönül Köprüsü Derneği Başkanı Ali Serdar Tuncer ve AY-Der Başkanı Ferzande Lale, Yedi Başak İnsani Yardım Derneği Başkanı Sadullah Altay, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Süleyman Serdar Budak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Haberler 12.02.2018 - 09:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dou Güneydou Sanayici ve insanlar Dernekleri Federasyonu (DOGUNSFED) Bakan Aziz Özklç, Gönül Köprüsü Dernei Bakan Ali Serdar Tuncer ve AY-Der Bakan Ferzande Lale, Yedi Baak nsani Yardm Dernei Bakan Sadullah Altay, AK Parti Diyarbakr l Bakan Süleyman Serdar Budaka hayrl olsun ziyaretinde bulundu.

BUDAKA ZYARETLER

Ziyarette konuan l Bakan Budak, kendisini bu göreve layk gören Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, asla mahcup etmeyecei belirterek, Bu kutlu yolda, herkesin desteine ihtiyacmz var. AK Parti 16 yllk iktidarnda hayatn her alannda sessiz devrimlere imza att. Diyarbakr her geçen gün geliiyor ve deiiyor. AK Parti çats altnda birlik ve beraberlik içerisinde Diyarbakra hizmet edeceiz. STKlar, dernekler, sendikalar ve vakflar halka hizmet edip demokrasimizin gelimesine katk salyorlar. nallah el birlii ile kadim ehrimiz Diyarbakra güzel hizmetlerde bulunacaz. AK Parti ile ülkemiz son 16 ylda nereden nereye geldii ortada. 2019da yeni bir dönemin balangc olacaktr dedi.

Ana Sayfaya Git