Sur'a 7.5 milyon lira

DİYARBAKIR Valisi Hüseyin Aksoy, merkez Sur ilçesinde PKK'lıların kazdığı hendek ve kurdukları barikatların kaldırılması için yapılan operasyonlardan sonra başlatılan hasar tespit çalışmalarının tamamlandığını belirtti.

Haberler 02.11.2016 - 08:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda KHK kapsamnda açna alnan öretmenlerin göreve iadesi ile ilgili bir soruya ise Hüseyin Vali Aksoy, Milli Eitim Bakanlmzca yürütülen bir soruturma nedeniyle baz öretmen arkadalarmz görevden uzaklatrldlar. Görevlerine iadeleriyle ilgili bir karar gelmi deil. Bakanlkça konu deerlendiriliyor dedi.

SUR MADURLARINA 7.5 MLYON LRALIK EYA YARDIMI

Merkez Sur ilçesinde biten operasyonlar ve halen baz mahallelerde süren sokaa çkma yasa ile ilgili Diyarbakr Valisi Hüseyin Aksoy, Surdaki hasar tespit çalmasnn bittiini, Surda evleri yklan ailelere imdiye kadar eya yardm olarak 7.5 milyon liralk yardm yaptklarn ve yapmaya devam ettiklerini belirterek, Yasan kalkmas için ykm ilerinin tamamen bitmesi gerekir. Ancak, içeride bulunan baz tescilli yaplara bitiik olan ve yklmas gereken evler konusunda i manikalarnn çalmas konusunda skntlar var. Oradaki ykm ileri içiler tarafndan yapldndan uzun zaman alyor. u anda Sur ilçesinde su, kanalizyasyon gibi altyap hizmetlerinin yüzde 25i tamamland. ler bitince yasak kaldrlacak dedi.

Ana Sayfaya Git