Suriyeli hamile kadını taciz eden şüpheli yakalandı

DİYARBAKIR merkez Bağlar ilçesinde caddede, yanındaki iki çocuğuyla birlikte yürüyen hamile Suriyeli E.X'yi taciz ettiği iddia edilen Ş.D., polis tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı.

Haberler 29.12.2017 - 09:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, 10 Aralk günü öle saatlerinde merkez Balar ilçesi 5 Nisan Mahallesi Yusuf slam Caddesinde meydana geldi. ki çocuuyla caddede yürüyen Suriyeli E.X., arkasndan yaklaan bir kiinin elle tacizine urad. Neye uradn aran kadn, dönüp, tacizciyi iterek tepki gösterdi. Bu srada tacizci, elindeki cep telefonunu yere düürdü.

O TACZC YAKALANDI

Telefonunu yerden alan üpheli, bu kez de çocuklarnn yannda E.X.in üzerine yürüdü. Elini beline götüren tacizcinin silah çekeceini düünen E.X. ise geri geri uzaklamaya çalt. üpheli, Suriyeli kadna tekme atp, hiçbir ey olmam gibi olay yerinden yaya olarak uzaklat.

POLSN YAKIN TAKB

E.X.in yanndaki 2 çocuunun korku dolu gözlerle izledii olay, saniye saniye bölgede bulunan bir i yerinin güvenlik kamerasna yansd. E.X.in ikayeti üzerine cinsel taciz, tehdit ve hakaret suçlaryla alakal olarak Asayi ube Müdürlüü Ahlak Büro Amirlii ekiplerince ahsn yakalanmas için 40 mobese kamerasndan alnan yaklak 100 saatlik görüntü incelendi. Yaplan sokak çalmalar, kamera incelemeleri sonucu olay gerçekletiren ahsn .D. olduu tespit edildi.

100 SAATLK GÖRÜNTÜ

Uyuturucu kullanmak, kapkaç ve hrszlk suçlarndan kayd bulunan zanly yakalamak amacyla l Emniyet Müdürü Tacettin Aslann talimat ile özel ekip kuran Ahlak Büro Amirlii ekipleri .Dyi yakalamak amacyla 12 adrese operasyon düzenledi.

Zanlnn, dün 5 Nisan Mahallesi 850. Sokaktaki adresine gelecei bilgisi üzerine çevrede güvenlik önlemi alnd. Polis ekiplerini fark edince kaçmaya balayan .D, ekiplerin titiz takibi sonucu yakaland.

TUTUKLANARAK CEZAEVNE

Gözaltna alnan .Dnin uyuturucu bulundurmak ve kullanmak, hrszlk suçundan arand, toplamda 2 yl 6 ay kesinlemi hapis cezasnn olduu tespit edildi. Emniyetteki ilemlerinin ardndan adli makamlara sevk edilen .D. nöbetci mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ana Sayfaya Git