Survivor 22 Ocak 2017 konseyde kimin ismi yazıldı, eleme adayları kim, Volkan kimi söyledi?

Ekranların en başarılı programı Survivor 2017'de ilk konsey. Survivor’da hayati önem taşıyan dokunulmazlık oyunun Ünlüler takımı kazandı ve Gönüllüler de konseyde eleme adayı belirledi. Henüz başlayan Survivo 2017’den kimin eleneceği bilinmiyor. 22 Ocak Survivor 2017’de konseyde kimin ismi yazıldı, eleme adayı kim oldu, Survivor Gönüllülerde Volkan Çetinkaya kimi söyledi?

Haberler 22.01.2017 - 23:32 Son Güncelleme : 22.01.2017 - 23:43

Muhammet YILDIZ

TV8den ekranlara gelen ve en çok izlenen reyting rekortmeni yarma program Survivor 2017 büyük bir heyecanla yeni sezona Merhaba dedi. 22 Ocak 2017 Pazar akam dokunulmazlk oyununu kim kazand sorusu yant buldu ve akabinde bireysel dokunulmazlk da sahibini buldu. Peki Survivor 2017de ilk dokunulmazlk oyununu kim kazand, hangi takm konseyde isim yazd, Survivor 2017nin ilk eleme adaylar kim? te cevab

22 Ocak 2017 Pazar akam ekranlara gelen Survivorda ilk dokunulmazlk oyununu 3 etapl yarma sonras Ünlüler takm kazand ve Gönüllüleri üzmeyi baard. Tpk Survivor 2016da olduu gibi bu sezon da Survivor 2017de ilk dokunulmazl Ünlüler takm kazanm oldu ve Gönüllüler takmndan bir kiinin eksilecei kesinleti. Survivor 2017de Gönüllüler takm bireysel dokunulmazlk oyunu oynad ve kazanan isim Volkan çetinkaya oldu. Volkann hem ismi yazlamayacak ve hem de bir isim söyleme hakk dodu. Peki, Survivor 2017de ilk konseyde kimin ismi yazld, Volkan çetinkaya kimin ismini eleme aday olarak söyledi?

SURVIVOR 2017NN LK KONSEY VE GÖNÜLLÜLER!

Her Survivor yarmasnda olduu gibi Survivor 2017de konsey Acun Ilcalnn sunumuyla ekranlarmza konuk oldu. Acun Ilcal hem Survivor 2017deki deiiklikleri söyledi, hem de yeni kurallar anlatt. Acun Ilcal, Survivordaki deiiklikleri anlattktan sonra Gönüllüler takmnn konseyi balad ve kimin eleme aday olaca belirlendi. Gönüllüler takmnda en çok kimin ismi yazld, eleme adaylar kim oldu ve Volkan çetinkaya kimi söyledi sorularnn cevab alnd.

GÖNÜLLÜLER TAKIMINDA KMN SM YAZILDI?

Survivor 207 22 Ocak Pazar akam Gönüllüler takm konseyde isim yazmaya balad. Gönüllüler takm aralarndan gitmesini istedii, adaya uygun bulmad, holanmad ve elenmesini istedii kiinin ismini yazd ve akabinde bireysel dokunulmazl kazanan Volkan çetinkaya dier eleme adaynn kim olacan söyledi. te konseyde kim kimin ismini yazd, Gönüllülerde eleme adaylar kimler oldu, daha ilk haftadan adaya kim veda edecek, Survivor 2017 22 Ocak Gönüllülerde eleme adaylar kim?

Gönüller takmnda ilk hafta olmas hasebiyle kim kimi yazacak hiçbir tahminde bulunulamyordu. Ada yaantsna henüz ayak uydurmamken, adadan gitmek oldukça üzücüydü Gönüllüler takmndaki yarmaclar için. Ama yine de programn format gerei iki veya üç kii eleme aday olacak ve bir kii adaya veda etmek zorunda kalacak. Gönüllüler takmnda Volkan çetinkaya dokunulmaz olduu için ismi yazlamad. 22 Ocak 2016 Survivor Gönüllüler konseyinde en çok ismi yazlan kii Erdi haftann ilk eleme aday oldu.

VOLKAN çETNKAYA KMN SMN SÖYLED?

Volkan çetinkaya ikinci eleme adayn belirleyecekti. Bireysel dokunulmaz olan Volkan çetinkaya; ada konseyinde ikinci eleme adaynn ismini Fulya ahin olarak açklad. Fulya ahin; Nasip, ksmet olarak karlk verdi.

ERD ÜNVER VE FULYA AHN ELEME ADAYI!

22 Ocak 2017 Survivorda eleme adaylar kim sorusu yant buldu. Konseyde ismi en çok yazlan isim Erdi Ünver oldu. Volkan çetinkaya bireysel dokunulmaz olduu için Fulya ahini söyledi ve 22 Ocak 2017 Pazar akam Survivorda eleme adaylar belli oldu.

Ana Sayfaya Git