Survivor'a veda eden isim belli oldu

Survivor All Star'da bir isim daha adaya veda etti. Yarışmadan elenen Mustafa Kemal, Survivor boyunca hep kızını düşündüğünü belirterek ağladı.

Haberler 08.03.2024 - 11:40 Son Güncelleme : 08.03.2024 - 11:40

Survivor All Star 2024, Tv8 ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. 4 adayın eleme potasında yer aldığı yarışmada, geçen hafta Semanın diskalifiyesi ve Begümün vedasının ardından bu hafta erkek elemesi yapıldı.

Hakan Hatipoğlu, Mustafa Kemal, Batuhan Karacakaya ve Yamanın eleme potasına girdiği yarışmada düello oyunu oynandı.

İKİ YARIŞMACI ARASINDA GERGİNLİK

Batuhan ile Hakan düellosunda gerginlik yaşandı. Hakan topları filelere erken attı.

Batuhanın yenilgi sonrası fırlattığı top yanlışlıkla Hakana geldi. Hakan Hatipoğlu, Batuhan Karacakayaya Ne yapıyorsun? diyerek tepki gösterdi. Hakan, o sırada ona yaklaşan Batuhanı hafifçe itti. Aysu, Batuhanın önüne geçerek Sana değil, onu sana yapmadı dedi.

Tartışma sırasında Batuhan ise Hakanın elini itti.

Yaman ve Mustafa Kemalin yarışında kazanan Yaman oldu. Hakan ve Batuhan arasındaki oyunda kazanan isim ise Batuhan oldu. Hakan ve Mustafa Kemalin arasında oynanan düelloda skor önce 3-3 sonra 4-4 oldu. Düelloda kazanan Hakan oldu.

ADAYA VEDA EDEN İSİM MUSTAFA KEMAL OLDU

Düellolarda kaybeden isim ise Mustafa Kemal oldu. Survivor boyunca hep kızını düşündüğünü belirten Mustafa Kemal ağladı. Yarışmacı, Bu bir oyun herkes hakkını helal etsin dedi.

HABER MERKEZİ

Ana Sayfaya Git