Şuurumuz milli ruhumuzdur

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ülkemizin önünü kesmeye yönelik içeriden ve dışarıdan gelen saldırılar mücadele azmimizi güçlendirmekte, kararlılığımızı daha da artırmaktadır." dedi.

Haberler 30.10.2020 - 09:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Erdoan bakanlndaki devlet erkan, Cumhuriyetin ilannn 97nci yl dönümü dolaysyla Antkabiri ziyaret etti.

Cumhurbakan Erdoann Aslanl Yolun bandaki yerini almasnn ardndan balayan törende, Türkiye Büyük Millet Meclisi Bakan Mustafa entop, Cumhurbakan Yardmcs Fuat Oktay, CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolu, MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli, Y Parti Genel Bakan Meral Akener, Cumhurbakanl Kabinesi üyeleri, yüksek yarg organlarnn bakanlar, Genelkurmay Bakan Orgeneral Yaar Güler ve kuvvet komutanlar da Aslanl Yoldan geçerek, mozoleye çkt.

Erdoann, üzerinde ay yldz bulunan çelengi Atatürkün mozolesine brakmasnn ardndan, sayg duruunda bulunuldu ve stiklal Mar okundu.

ERDOAN ANITKABRDE

Daha sonra Erdoan ve beraberindekiler, Misak- Milli kulesine geçti. Cumhurbakan Erdoan, burada Antkabir Özel Defterine unlar yazd:

Aziz Atatürk; Cumhuriyetimizin 97inci yl dönümüne kavumann mutluluunu yaadmz bu özel günde bir kez daha huzurunuzdayz. Zatalinizi ve Kurtulu Savamzn tüm kahramanlarn, milletimizin istiklali ve istikbali urunda gözlerini krpmadan ehadete koan aziz ehitlerimizi rahmetle yad ediyor, gazilerimize ükranlarmz sunuyoruz.

Bize emanetiniz olan Cumhuriyeti ileriye tamak, hedefleri ve hayalleriyle buluturmak için var gücümüzle çalyoruz. Türkiye bugün demokrasiden özgürlüklere, savunmadan ekonomiye, salktan d politikaya kadar her alanda baardan baarya komaktadr. Ülkemizin önünü kesmeye yönelik içeriden ve dardan gelen saldrlar mücadele azmimizi güçlendirmekte, kararllmz daha da artrmaktadr. Zaferlerle dolu anl mazimizden cesaret alarak birlik, beraberlik ve kardelik içinde ortak geleceimize doru yürümeye devam edeceiz. Ruhun ad olsun.

Törenin ardndan, Antkabir vatandalarn ziyaretine açld.

Ana Sayfaya Git