Tacizciye mahalle dayağı

Diyarbakır'da 4 çocuğu taciz ettiği ileri sürülen şahsa mahalleli meydan dayağı çekerek, linç etmek istedi. Şahsi polis güçlükle mahallelinin elinden kurtararak, gözaltına aldı.

Haberler 13.07.2018 - 12:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda erkek çocuklar taciz ettii iddia edilen ahs, mahalleli tarafndan tekme tokat dövüldü. ahs, daha sonra olay yerine gelen polis tarafndan gözaltna alnd.

Olay, Balar ilçesi Kaynartepe Mahallesi 232nci Sokakta yaand. ddiaya göre, sosyal medyada ad Frat E. olan ahs, buradan iletiim kurduu 4 erkek çocukla görütü. çocuklara ilk bata para verip elbise alan ahs, iletiimini de sürdürdü. Yazmalarna devam eden ahs, çocuklarla cinsel iliki kurmak istedi. 14 yandaki bir çocuun durumu mahallelilere anlatmas sonras bir grup vatanda, ahsla çocukmu gibi mesajlap yanlarna gelmelerini salad. Tehis edilen ahs, öfkeli kalabalk tarafndan tekme tokat dövüldü. Öfkeli grubun arasndan zorla çkarlan ahs, olay yerine gelen güvenlik güçlerine teslim edildi. ahs, hastanedeki ilemlerin ardndan çocuklar ve aileleri ile birlikte karakola götürüldü.

Mahalleli tacizciyi yakalamak için plan yapt

Mahallelilerden Ramazan Akan, sokaklarnda yaayan bir çocuun yanlarna geldiini ve bir kiinin kendisine pis mesajlar attn söylediini kaydetti. Akan, Biz de kendisine mesajlamaya devam etmesini ve evde kimsenin olmadn söylemesini istedik yanmza gelmesi için. Sokakta gördüümüz srada bütün mahalleli üstüne dütü ve öldüresiye dövdü. Erkek çocuu hepsi, mesajlarda gel sana para vereyim, elbise alaym, bundan piman olmazsn gibi yazlar vard. Bizde buna dayanamadk ve dövdük. Daha sonra polise teslim ettik dedi.

Volkan Kaya isimli mahalleli ise, tacize urayan çocuun kendi sokaklarnda yaadn söyledi. Kaya, mesajlarda aza alnmayacak eyler yazdn, ahs yakalayp polise teslim ettiklerini dile getirdi. 14 yandaki Ramazan D. isimli çocuk ise, ahsn Facebooktaki isminin Frat E. olduunu ifade ederek, Gerçek ismi Servet, bize akm diyordu para veriyordu. Biz bunu aabeylerimize söyledik ve buraya çarp polise teslim ettiler diye konutu.

Ana Sayfaya Git