Tahir Elçi ve Sezgin Tanrıkulu'nun Meclis Taksi görüntüler ortaya çıktı

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde 28 Kasım 2015 tarihinde basın açıklaması yaparken, vurularak yaşamını yitiren Baro Başkanı Tahir Elçi'nin, TRT'de yayınlanan 'Meclis Taksi' programı için taksi şoförlüğü yapan CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun kullandığı araca bindiği 3 yıl önceki görüntüler ortaya çıktı.

Haberler 21.07.2017 - 09:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Sur lçesinde 28 Kasm 2015 tarihinde basn açklamas yaparken, vurularak yaamn yitiren Baro Bakan Tahir Elçinin, TRTde yaynlanan Meclis Taksi program için taksi oförlüü yapan CHP stanbul Milletvekili Sezgin Tanrkulunun kulland araca bindii 3 yl önceki görüntüler ortaya çkt. Ayn zamanda Diyarbakr eski Baro Bakan olan Sezgin Tanrkulunun kulland taksiye binen Tahir Elçinin yakn arkadan taksi kullanrken gördüü anda aknln gizleyemedii dikkat çekti.

CHP stanbul Milletvekili Sezgin Tanrkulunun TRTnin Meclis Taksi program için stanbulda bir taksinin direksiyonuna geçtii görüntüler ortaya çkt. Her hafta bir siyasetçi ile yaplan Meclis Taksi programnn çekimlerinde taksi direksiyonuna geçen dönemin CHP Genel Bakan Yardmcs ve stanbul Milletvekili Sezgin Tanrkulu, stanbulda taksi kulland srada, arkada Diyarbakr Baro Bakan Tahir Elçi ile karlat. 2014 ylnda çekilen görüntülerde stanbulda müteri almak için caddenin kenarna yanaan Sezgin Tanrkulu, ayn noktada taksi bekleyen Tahir Elçiyi gördü. stanbul trafiinde taksi kullanan Tanrkulunu gören Tahir Elçinin aknl kameralara yansrken, ikili arasndaki scak sohbet kameralar tarafndan kaydedildi.

lk karlama ardndan Elçiye nereye gideceini soran Tanrkulu, daha sonra Baro Bakann kulland taksiye davet etti. Elçinin nezaketen taksinin ön koltuuna oturmak istedii görüntülere yansrken, Tanrkulu ise, Tesadüf Diyarbakr Baro Bakann aldk diyerek yola devam etti.

TAKS OFÖRÜ MLLETVEKL, YOLCUSU BARO BAKANI

Yolculuk srasnda Tahir Elçinin, Tesadüfe bak ya, gerçekten enteresan bir buluma, ama güzel oldu. ili Kültür Merkezinde bir panel var. Oraya gidiyorum. Yani stanbulun orta yerinde, taksici olarak arkadam, önceki baro bakanm ve bir milletvekilini bulmak.. Gerçekten çok güzel ve konforlu bir yolculuk olacak dedii kameralar tarafndan kaydedildi. Tanrkulu ise programla ilgili Elçiye bilgi verdi. Taksiye binen genç kadnn da ard yolculuk srasnda Elçi ve Tanrkulu arasnda scak bir sohbet gerçekleti. Sk sk kahkahalarla gülen Elçi ve Tanrkulunun yol boyunca yapt sohbet de Meclis Taksinin kamerasna yansd. Tahir Elçi, yolculuk srasnda kendilerini tanmayan genç kadna, Sezgin Tanrkulu CHP Genel Bakan yardmcs, ayn zamanda stanbul milletvekilidir. Diyarbakr Barosunun önceki bakanlarndan biridir. Ayn zamanda avukattr, bugün de taksiciymi diye bilgi verirken, Sezgin Tanrkulu ise, yolcularna siyaset gündemini sordu.

Yolculuk sonunda taksiyi kullanan Tanrkulunun elini skan Elçi, Teekkür ediyorum, iyi çalmalar diliyorum. Güzel bir sürpriz oldu diyerek taksiden indi. Elçinin indikten sonra elini havaya kaldrarak selam verdii Sezgin Tanrkulu ise dier yolcu olan genç kadna ile yola devam etti.

Ana Sayfaya Git