Tahliye vaadiyle dolandırıcılık!

Siirt'in Kurtalan ilçesinde tutukluları serbest bıraktırma vaadiyle tutuklu yakınlarını dolandırdığı tespit edilen biri güvenlik korucusu 2 kişi yakalandı.

Haberler 11.01.2017 - 12:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Siirtin Kurtalan ilçesinde terör soruturmasnda tutuklananlar serbest braktrma vaadiyle tutuklu yaknlarn dolandran biri güvenlik korucusu 2 kii yakaland.

Valilikten yaplan açklamada, PKK terör örgütüne yardm ve yataklk yapan ahslara yönelik yaplan baarl operasyonlara gölge düürmek, çkar salamak ile yarg, jandarma ve emniyet mensuplarn zan altnda brakmak isteyen baz ahslarn, tutuklananlarn aileleri ile irtibata geçerek, serbest braktrma vaadiyle para ald bilgisi üzerine Siirt l Jandarma Komutanlnca operasyon balatld belirtildi.

SERBEST BIRAKMA DOLANDIRICILII

Kurtalan ilçesinde yaplan çalmada, biri güvenlik korucusu 2 kiinin tutuklu bir ahs serbest braktrma vaadiyle tutuklu yaknndan ald, daha önceden seri numaralar alnm parayla yakaland ifade edilen açklamada, ilemlerinin ardndan adliyeye sevk edilen zanllardan korucunun tutukland dier üphelinin ise adli kontrol artyla serbest brakld kaydedildi.

Ana Sayfaya Git