Tanrıkulu, halkın elektrik sorunuyla ilgili Dicle EPSAŞ'la görüştü

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Şeyhmus Tanrıkulu, kentte yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle mağdur olan halkın taleplerini Dicle EPSAŞ'la görüştü.

Haberler 25.10.2017 - 08:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HÜDA PAR Diyarbakr l Bakan eyhmus Tanrkulu ve beraberindeki heyet, halkn elektrik kesintisinden kaynaklanan maduriyetlerini görümek üzere Dicle EPSA Bölge Müdürü Murat Karagüzel ile bir araya geldi.

Geçen hafta merkez Sur ilçesinde yaptklar esnaf ziyaretlerinde halkn ikyetlerini dinlediklerini, esnafn birçok sorun gibi sk sk yaanan elektrik kesintilerinden de mustarip olduunu belirten Tanrkulu, kentte yaanan elektrik kesintisinin ciddi bir sknt olduunu ve bu sorunun ivedilikle giderilmesi gerektiini söyledi.

Görümeden sonra açklamalarda bulunan eyhmus Tanrkulu, Geçen hafta Genel Bakan Yardmcmz Sayn Hüseyin Ylmaz, Suriçindeki esnaf ziyaret ederek onlarn sorun ve skntlarn dinlemiti. Bilindii gibi Melik Ahmet Caddesinde çalmalar var. Bu çalmalardan dolay da esnafn hem DEDA hem DSK hem de belediye ile ilgili ikyetleri vard. Biz de bu ikyetleri dinledikten sonra DEDAla ilgili olan ksmn Dicle EPSA Bölge Müdürüyle görütük. dedi.

VATANDALARIN KAYETLER

Konu ile ilgili Dicle EPSA Bölge Müdüründen bilgi aldklarn belirten Tanrkulu, Bu konuyla ilgili olarak kendileri bize gerekli izahatlarda bulundu. Bu tür çalmalarda yaplmas gereken, kurumlarn kendi aralarnda sk bir ibirlii ile aksamaya mahal vermeden ve bir planlama neticesinde bu çalmalar yürütmesidir. Ancak, Melikahmet Caddesinde daha önce yaplan planlamada DEDAn alanna giren trafolarn braklmas ile ilgili yer ayrlmad, bundan dolay bölgede çok ciddi skntlarn yaand ifade ediliyor. u anda bu sorunlarn ald da ifade ediliyor. nallah bir iki hafta içerisinde DEDAla ilgili olan skntlarn giderilmesine yönelik çalmalarn bitirilecei sözünü sayn müdürden aldk. ifadelerini kulland.

Tanrkulu, Dier taraftan, kentin farkl yerlerinde yaanan elektrik kesintileri ile ilgili olarak da bizi bilgilendiren müdür bey, bu skntlarn da belediyenin yapm olduu yol, asfalt çalmalar ve DSKnin yapm olduu çalmalardan kaynaklandn söyledi. Beklentimiz, bunlarn da ksa sürede bitirilmesidir.

Ana Sayfaya Git