Tarihi güne hazırlık!

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Diyarbakır Newroz Miting Alanında düzenlenecek "Kutlu Doğum" etkinliği için hazırlıklarını yoğunlaştırdı.

Haberler 25.04.2017 - 07:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Peygamber Sevdallar Platformunun Hak ve Adalet Rehberi Hz. Muhammed (sav) temasyla 30 Nisanda Diyarbakr Newroz Miting Alannda düzenleyecei Kutlu Doum etkinlii için hazrlklara baland. Hazrlklar kapsamnda, ehrin farkl noktalarna brandalar asld, afiler datld.

Peygamber Sevdallar Platformu Diyarbakr Koordinatörlüü Tertip Komitesinden Orhan Zeren, yapt açklamada 30 Nisan Pazar günü yaplacak mevlit etkinliinin hazrlnn devam ettiini söyledi.

BÜYÜK BR BULUMA OLACAK

Diyarbakrdaki gibi büyük etkinliklerin hazrlklarna aylar öncesinden balanmas gerektiini söyleyen Zeren, Son hafta olmas nedeniyle ehrin birçok yerine afiler ve brandalar asld. çaramba gününde itibaren 150 binden fazla, Peygamber efendimizi anlatan ve 200 bin el ilan ile halkmz alana davet edeceiz. Genelde nisan aynda yapm olduumuz Kutlu Doum etkinliklerinde Peygamber Sevdas olan birçok esnaf kampanya oluturuyorlar. Vatandalar hangi esnafn vitrinine baksa Peygamberimizi anmsatacak ve hatrlatacak farkl afiler bulabiliyorlar. Bugünden itibaren Peygamber sevdal esnaflarn bu gibi kampanyalarn balatmalar gerekir. nsanlar, aslan pankartlara baktklarnda peygamberin mevlit etkinliini hatrlasnlar. dedi.

Zeren, bata Diyarbakr halk olmak üzere herkesi 30 Nisanda Diyarbakr Newroz Miting Alannda düzenleyecekleri Kutlu Doum etkinliine davet etti.

Ana Sayfaya Git