Tasarruf sağlanıyor

Bağlar Belediyesi, kış koşulları nedeniyle yıpranan ve bozulan çöp konteynerlerini bakım ve onarımdan geçirerek ekonomik tasarruf sağlıyor.

Haberler 31.01.2020 - 00:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Daha önce ilaçla dezenfekte edilen konteynirleri bu kez tam teekküllü onarmdan geçirdiklerini belirten Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu,Bu hizmetle vatandalarmzn saln korumakla beraber önemli bir parasal kaynan da belediyemizde kalmasn salyoruz diye konutu.

Yaplan çalma le Para Belediye Bütçesinde Kald

Balar Belediyesi, yaz döneminde ilaçla dezenfekte ettii çöp konteynerlerini bu kez bakm ve onarmdan geçiriyor.

Temizlik leri Müdürlüü tarafndan kurulan konteyner bakm ve onarm ekibi,ilçe merkezi ve krsal mahallelerde bulunan konteynerlerin bakm ve onarmn gerçekletirerek k koullar nedeniyle ypranan ve krklar oluan konteynerleri yenilenmi haliyle hizmete sunuyor.

Titizlikle yürütülen bakm ve onarm çalmalar konteynerin bulunduu yerde gerçekleirken,fiziksel özelliklerini kaybeden ve tamir edilmesi gereken çöp konteynerleri belediye ekiplerince toplanarak bakmlar gerçekletiriliyor.

Temiz Bir Balar çin çalmaya Devam Edeceiz

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu,belediye bünyesinde yaplan bakm ve onarm çalmalaryla önemli ölçüde tasarruf salandn ifade ederek bu konudaki özverili çalmalarndan dolay teekkür ettii Temizlik Müdürlüü personelini teekkür belgesi ile ödüllendirdi.

Bakan Beyolu,Yaplan tamiratlar ile vatandamzn saln korumakla beraber önemli bir parasal kaynan belediye bütçesinde kalmasn da salam oluyoruz. Yaz döneminde ilaçla dezenfekte ettiimiz konteynerleri bu kez k koullar nedeniyle yprandklar için bakm ve onarmdan geçirdik. Bakm ve onarm çalmalarmz ile konteyneri yeniden halkmzn kullanmna sunarak önemli ölçüde tasarruf saladk. Baarl ve özverili çalmalarndan dolay belediyemizin çalanlarn tebrik ediyorum.lk günkü sloganmz olan Temiz Bir Balar için çalmaya devam edeceiz. dedi.

Ana Sayfaya Git