Taşeron işçiye geçişte zam!

Bakan Sarıeroğlu, "4 C'den 4 B'ye emekçi kardeşlerimizin geçişini 2 Nisan itibarıyla gerçekleştirmiş olacağız. Ücretlerinde yüzde 10 artış yapıyoruz. İzin sürelerinde de bir düzenleme gerçekleştireceğiz" dedi.

Haberler 31.03.2018 - 09:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çalma ve Sosyal Güvenlik Bakan Jülide Sarerolu, 4Cden 4Bye emekçi kardelerimizin geçiini 2 Nisan itibaryla gerçekletirmi olacaz. Ücretlerinde yüzde 10 art yapyoruz. zin sürelerinde de bir düzenleme gerçekletireceiz. dedi.

Türkiye veren Sendikalar Konfederasyonu (TSK) tarafndan Le Meridien stanbul Hotelde bu yl dördüncüsü düzenlenen TSK Kurumsal Sosyal Sorumluluk 2017 Ödül Töreninde konuan Bakan Sarerolu, içilerle ilgili önemli çalmalar yaptklarn söyledi.

Taeron konusunun bu hafta son viraja girdiinin altn çizen Sarerolu, çalmalarmzda Allaha çok ükür büyük bir aksaklk yaamadk. Biraz alg operasyonlarna, bilgi kirliliklerine maruz kaldk ama salkl bir ekilde yürütmü durumdayz. diye konutu.

YÜZDE 10 ZAM GELYOR

Sarerolu, 4Cden 4Bye geçilerle ilgili de unlar kaydetti:

Dün akam itibaryla 4Cden 4Bye geçecek kardelerimizle ilgili de kararnamemiz Resmi Gazetede yaymlanm durumda. Yüzde 10 ücret art ile izin sürelerini düzenleyerek 4Cden 4Bye emekçi kardelerimizin geçiini 2 Nisan itibaryla gerçekletirmi olacaz. Ücretlerinde yüzde 10 art yapyoruz. zin sürelerinde de bir düzenleme gerçekletireceiz. Dün yaptmz Kamu Personel Danma Kurulunda bu konularla ilgili adm attk.

Sarerolu, bu süreçte katk salayanlara teekkür etti.

Ana Sayfaya Git